DSCN3990-normal.jpg

Siirryn useimpina iltoina alakertaan katsomaan telkkaria, heti kun Nosferatu on mennyt nukkumaan. Koska hänen vakionojatuolinsa on suoraan telkkarin edessä, se on luonnollisin paikka istua. Niinpä sitten istahdin siihen muutama tunti sitten, enkä ihan heti huomannut mitään outoa, mutta kun nousin hakemaan jatkojohtoa lähemmäksi (laptopia varten), ahteri tuntui jotenkin oudon viileältä - ihan kuin olisin istunut johonkin märkään..

Nosferatu oli kussut nojatuoliinsa.

Akan tuntien, epäilen sen kusseen siihen tahallaan, kun tietää että käytän kys. tuolia telkkaria katsoessani.

Tosi iljettävä fiilis noin yleensä, istua kusiseen tuoliin - ja varsinkin kun se on jonkun 91-vuotiaan, über-saastaisen ja saatanallisen eukon kusta..

Kävin vaihtamassa vaatteet, laitoin eukon pyyhkeen tuolille, jätesäkin pyyhkeen päälle, ja koristetyynyn jätesäkin päälle, ennenkuin saatoin istua uudelleen kys. tuoliin. (Toisesta nojatuolista joutuu katsomaan telkkaria vinosti, ja sohva on epämukava, sekä täynnä koristetyynyjä.)

Ajattelin jättää pyyhkeen tuolille, joten eukko taatusti nillittää siitä D:lle, joka sitten vastaa hänelle, että mitäs kusi tuoliin (D nimittäin sattui olemaan alakerrassa, kun havaitsin yllärikuset). Olen 99,9% varma, että Nosferatu syyttää kissoja - tiedän kuitenkin 100% varmuudella, ettei se ole mahdollista. Ensinnäkään, kissat eivät kusisi huonekaluille - sekä Thatsit että Pushy tekevät tarpeensa ulkona, ja jos haluavat ulos silloin kun kaikki nukkuvat, molemmat osaavat käyttää "litter tray" (en muista suomeksi - vati minne voivat tehdä tarpeensa). Lisäksi, Thatsit oli D:n huoneessa nukkumassa, ja Pushy lojui eteisen ylätasanteella, kun Nosferatu meni nukkumaan (istuttuaan sitä ennen tiiviisti telkkarituolissaan). Minä siirryin heti sen jälkeen alakertaan, ja Pushy tuli perässä. Kummallakaan kissalla ei siis olisi ollut edes aikaa ja mahdollisuutta kusta tuoliin, eli se oli ihan itse Nosferatu, joka siihen kusi. Saatanallinen akka..

Onneksi tänään tulee sentään uusi pesukone, niin saa pestyä pyykit.. Edellinen hajosi joskus viime (tai toissa?) viikolla, ja oli kamala ruljanssi saada D pesukonekauppaan - olisin tilannut koneen nettikaupasta, mutta ei kelvannut.. Eilen kuitenkin saatiin homma hoidettua.

Itse toivon eniten jotain Euromillions-voittoa, kun en näe muutakaan keinoa kustantaa muuttoa ihan lähitulevaisuudessa.. Talo olisi jo katsottuna valmiiksi (ihan täydellinen sellainen), mutta pitää ensin säästää ne laptop-rahat, ja sitten vasta pääsee säästämään muuttorahoja.

Kieltämättä vituttaa, että edesmennyt isäni jätti ilokseni monen tonnin velat - ilman sitä ongelmaa, olisin voinut muuttaa muualle jo monta vuotta sitten.