nearcrashmap2.jpg

Olin eilen iltapäivällä menossa duuniin, kun joku riemuidiootti oli ajaa kylkeen. Tai siis olisi ajanutkin, ellen olisi ehtinyt pysähtyä ajoissa - oli silti hyvin lähellä, ettei mennyt Esmeraldasta peltiä ruttuun. Autojen välillä oli varmaan n. sentti, jos sitäkään.

Piirsin tuohon Googlen satelliittikuvaan oman reittini keltaisella - olin siis tulossa tuolta (ylävasemmalta) Hollystownin suunnalta, ja matkalla Ballycooliniin. Punainen viiva näyttää sen riemuidiootin reitin.

Hän olisi tuolta kaistalta siis saanut joko kääntyä Ballycoolinin suuntaan, mutta sille (menosuuntaan) oikeanpuoleiselle kaistalle, tai jatkaa seuraavaan exitiin (en tiedä liikenneympyrätermejä suomeksi), ja minne nyt olisikaan kääntynyt, olisi toki pitänyt käyttää vilkkua asianmukaisesti. (Tosin 99% kuskeista ei tunnu osaavan käyttää vilkkua joko ollenkaan, tai käyttää sitä täysin päin genitaaleja..)

Mutta tuo sisäsiittoisuuden helmi sitten päättikin leikata minun kaistalleni, vaikka täysin selkeästi näki minne olin menossa - itse olin siis asianmukaisella kaistalla, ja käytin myös vilkkua asianmukaisesti. Jos en olisi pysähtynyt kuin seinään, se kusipää olisi pamauttanut kylkeen about minun kohdallani, eli pahimmillaan olisi mennyt henki, tai jos ei olisi mennyt, niin pahaa jälkeä olisi tullut kuitenkin.

Vielä pysähdyttyänikin, se idiootti oli rutata kuskinpuoleisen etukulman Esmeraldasta (muistutettakoon, että täällä kuski istuu siis autossa oikealla puolella, ja liikenne on vasemmanpuoleinen).

Yleensä en viitsi huudattaa torvea liikenneidiooteille, mutta tuo oli sen verran sekopäinen tapaus, että huudatin torvea siinä paikan päällä, ja kun se luuli voivansa vain hurauttaa ohi tapon yrityksestä, niin hurautin perään, ohitin, huudatin lisää torvea, ja näytin kattavan valikoiman kansainvälisiä käsimerkkejä.

Se oli sellainen sisäsiitetyn näköinen, 60-65-vuotias jurmu, joka tiesi varsin hyvin olleensa täysi kusipää, ja tuijotti tiukasti vain eteensä, tietäen ihan varmasti millaisia eleitä missasi. Toivottavasti menettää raajansa, niin ei pääse enää häiriköimään liikenteessä, kun on niin totaalisen ajotaidoton. Perkele.

Että miten voi olla niin vaikeaa liikenneympyröissä, kun tuollakin on oikein tien pintaan maalattu nuolet ohjeistamaan oikeat kaistat, jos ei muuten ole asia hallussa. Huoh..

Noissa duunireitin liikenneympyröissä (kuten varmaan muuallakin) muuten näkee ihan päivittäin tapauksia, jotka vilkuttavat kääntyvänsä oikealle, kun ovat oikeasti kääntymässä vasemmalle, ja sama toisin päin......

DSCN8309.jpg

Keskiyövuoroviikkoa on enää yksi päivä jäljellä. On oikeastaan ollut ihan miellyttävä kokemus. Shoppailun kannalta tämä on ollut iltakymmenen vuoroa helpompi, kun iltapäivällä on helpompaa herätä ajoissa kauppareissulle - eikä kaupan parkkis ole täynnä koululaisten mammoja, kuten puolen päivän tienoilla. Tosin kymppivuoron jälkeen ehtii poiketa sinne Ratoathin Centraan.. Ensi viikolla olenkin taas kymppivuorossa =)

Kokkasin eilen myös perjantain lounaan, joten ei tarvinut laittaa ruokaa tänä yönä. Innostuin kuitenkin tekemään brownies - ihan pikasekoituksesta. Noissa on tummia ja valkoisia suklaapaloja seassa.

DSCN8310.jpg    DSCN8305.jpg

Pakko vielä mainostaa tähän loppuun.. Löysin ehkä parhaat perunalastut ikinä!

DSCN8308.jpg

Keogh's Shamrock and Sour Cream ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Yksi eläinsuojelututtuni suositteli Keogh'sin perunalastuja, tosin hänellä taisi olla jotain toista makua. Siitä oli jo useita viikkoja, mutta satuin huomaamaan nuo kaupassa, ja päätin kokeilla. Aaaahhhh... =)

Nyt nukkumaan!