Haettiin eilen vihdoinkin uusi suihku, joka on tosin viela asentamatta.. Vanha suihku on nyt ilman etukantta, eli kylppari nayttaa jokseenkin pommipajalta =D (Siita suihkusta on kylla kytketty sahko pois, etta sinansa turvallista..)

Samalla reissulla kaytiin myos IKEAssa. Ensin ne pakolliset lihapullat (nam), ja sitten pikaisille ostoksille. Mun piti ostaa 7 samanlaista muovilaatikkoa, mita kaytan laptop-poytana. Halusin nelja sinista ja kolme vihreaa (mulla on jo yksi vihrea), samanvarisilla kansilla. Mutta siella oli vain valkoisia kansia!!! :O Kokeilin valkoista kantta vihrean ja sinisen laatikon kanssa, mutta se vaan naytti jarjettoman rumalta.. Ostin sitten aika vastentahtoisesti kolme valkoista laatikkoa valkoisilla kansilla, kun todella tarvitsin niita laatikoita. Vituttaa kylla edelleen, kun tarvitsisin monta laatikkoa lisaa, mutten halunnut niin paljon valkoisia, kun eivat sovi ollenkaan mun muiden tavaroiden vareihin ja ovat jotenkin varastomaisia..

Ostin myos nelja pakettia tuoksutuikkuja, enimmakseen vaniljaa.. Mmmm.. Sitten piti ostaa ruokapuolelta lihapullia, mutta ne olivat LOPPU! :O Siis se ykkosruoka, mita ihmiset varmaan sielta ostavat, oli LOPPU.. Kuulemma tanaan olisi tullut lisaa, mutta siita nyt ei ollut mulle mitaan iloa, kun paasen tuurilla edes kerran vuodessa kaymaan siella. Ostin sitten vaan yhden sinapin, pari karkkipussia ja pakastekorvapuusteja. Jai kylla paska fiilis, kun paasee kaymaan siella niin harvoin, ja sitten niilta on kaikki loppu..

Lisaksi olin taas kirvesmurhafiiliksissa, kun paastiin takaisin Bray'hin asti.. Etta joku ihminen voikin olla ihan saatanan raivostuttava - D ei voi sekuntiakaan ajaa raivoamatta jokaisen muun tiellaliikkujan ajovirheista yms. Ja kun tassa maassa nyt valitettavasti riittaa idiootteja liikenteessa, niin raivomateriaalia riittaa sitten ihan tauotta, oli motari tai maalaisraitti.. Odotan "innolla" ajoharjoittelua liikenteessa D:n kanssa, sitten kun nyt saan aikaiseksi buukata itselleni ne pakolliset viralliset ajotunnit.. Jaanee ensi vuoden alkuun, kun en nyt viitsi lisata sita tahan jouluvitutuksen oheen.

Poikkesin kotimatkalla viela Tescoon, ja ostin joulu-RTE Guide'n, eli TV-oppaan. The Savage Eye Christmas special nakyy olevan RTE-kakkosella jouluaattoiltana, ja uusintana 27/12. Odotan innolla! Muutenkin on taas ihan jarjettoman paljon hyvia elokuvia ja muuta ns. pakollista katsottavaa.. Monet jutut tulevat useammilta kanavilta, eli pitaa yrittaa koota jonkinlainen aikataulu minka avulla jaisi missaamatta ainakin ne parhaat.. Vituttaa, kun ei maistu suklaa eika oikein viinikaan.. Ne olisivat just taydellista jouluelokuvamutusteltavaa. Voisin ostaa itselleni vaikka laatikollisen olutta ja jonkun megapussin sipseja. Ja kylmasavulohta. Paljon. Ei tee entiseen malliin mieli kinkkua ja kalkkunaa, vaikka varmaan syon niitakin jonkin verran.