Candy King sweets Candy King sweets

Lahi-Tescoon oli 11/8 tullut uusi irtokarkkihylly, ja markkinointisysteemi on varsin nerokas.. Sen sijaan, etta karkeista maksettaisiin painon mukaan, tarjolla on kahta eri kuppikokoa (suuri ja suurempi), joille on annettu kiintea hinta. Suuri taisi olla €3.99 ja se suurempi €4.99, tai ainakin sinne pain..

Candy King sweets

Itsekin olisin halunnut vain n. kourallisen karkkia, mutta se kuppihan oli sitten tungettava tayteen, kun siita kerran maksoi tayden hinnan joka tapauksessa.. Kehuin kassallakin nerokasta myyntisysteemia, ja myyja totesi sen pelittaneen niin hienosti, etta karkkihylly saattaisi olla iltaan mennessa jo tyhja. Siina jutellessamme, yksi nuori mies kavi tarkistamassa etta oliko se karkkikupin hinta siis kiintea, ja palasi sitten sullomaan kuppiaan tayteen =D

Candy King sweets Candy King sweets

En ole moneen vuoteen ollut pahemmin irtokarkki-ihmisia, mutta kun taannoin ostin irtsikoita seka Summerfestin markkinoilta etta Tinahely Show'sta, niita oli taas ihan kiva popsia. Rapsin kuvia tamankertaisesta saaliistani, etta muistaisin seuraavalla kerralla mita kannatti ostaa ja mita ei.
Ylla ekassa kuvassa oikeastaan kaikki oli ihan hyvaa. Varsinkin nuo kirsikat, jotka eivat olleet ihan niin ylimakeita kuin melkein kaikki muut karkit. Toisen kuvan punainen "metrilakumainen" patka oli pettymys. Se Seafrontilta ostamani, pidempi versio, oli punaisena parempaa kuin vihreana, mutta tassa versiossa asia oli toisin pain. Pitaa siis muistaa tulevaisuudessa jattaa ostamatta tuota punaista, tai ehka ostaa vain yksi.. Tuo keskella oleva banaanikarkki oli jotenkin purkkamainen koostumukseltaan, ja maistui pelkalle esanssille.. Hiiret olivat valkoista suklaata, ja otin ne ajatuksella, etta ehka valkoinen suklaa maistuisi, vaikkei edelleen tee ollenkaan mieli tavissuklaata. No yok.. Ei maistunut.

Candy King sweets Candy King sweets

Ylla ekan kuvan karkeista nuo muut tulikin jo mainittua, mutta kolapullot olivat myos ihan hyvia, vaikka muistan ainakin Suomessa syoneeni parempia. Nekaan eivat kuitenkaan olleet taysin ylimakeita, joten niita voisi ostaa uudelleenkin. Toisen kuvan vihrea potkyla oli siis muuten hyvaa, joskin myos liian makeaa.. Mutta jos tulee ostettua viela purkillinen namia, niin voisi niita pari sulloa mukaan. Jelly beans ovat aina suht. samanlaisia, ja niilla on hyva tayttaa purkkiin jaaneita koloja, LOL..

Candy King sweets Candy King sweets

Ylla olevista karkeista on mainitsematta vain nuo sokerikuorrutteiset kirsikat. Yok. Koostumus oli jotenkin marsipaanimainen, mika ei mielestani toiminut ollenkaan sen kirsikkaesanssin kanssa, ja karkit olivat makuun ja koostumukseen nahden aivan liian paksuja, eli niiden syominen oli todella epamiellyttava kokemus.