Vuodatus toimii taas =D Suomitin välillä Stello Blogin puolella.. Olen tässä taas valvonut koko yön, kun otin joskus hiukan ennen puoltayötä anopista passikuvan, ja askartelin siitä sitten varjot pois, taustan valkoiseksi ja rypyt sileämmiksi (heh..), ja lopulta printtasin ja leikkasin sopivaksi passianomusta varten. Tuli muuten tosi onnistunut kuva. Niin - anoppi täytti siis eilen 86, ja päätti lähteä jouluostoksille Berliiniin! Vissiin matkustaa taas sisarensa kanssa. Pohti eilen, että anoo taas kolmen vuoden passia, ja Daniel totesi, että niin hän sanoi edelliselläkin kerralla, eli eikö kannattaisi mielummin anoa saman tien kymmenen vuoden passi! Ehkä anopin mielestä kymmenen vuoden passi olisi kohtalon kiusaamista liialla optimismilla? Tosin nykyisin ne kolmen ja viiden vuoden passit taitavat olla vaihtoehtoina vain alaikäisille.. (Kyse on siis Irlannin passista, eli varmaan eri systeemi kuin Suomen passeissa.)
D:n veli kävi eilen synttärivisiitillä ja toi äidilleen pullon valkoviiniä ja meille mulle (kun D. juo harvoin viiniä) pullon punaviiniä - molemmat Uusi-Seelannista. Päätinkin sitten saman tien aloittaa syyskauden - kesän siiderikauden jälkeen - ja avata pullon. Kello oli jo siinä vaiheessa reilusti aamuyön puolella, ja huomasinkin ekan lasillisen jälkeen, että nyt on aamu! Joskus muutama vuosi sitten olisin vielä voinut ryystää viiniä vaikka heti aamusta, mutta harjoituksen puutteen takia moinen ei enää onnistu.. Taidan siis jatkaa illemmalla ja vaikka harjoitella huomista varten, kun huomenna vissiin tavataan Jarkko, joko Dublinissa tai Bray'ssa.
Nyt voisin mielelläni mennä nukkumaan, kun pesin jo pyykkiäkin ja ripustin ne narulle (=ennustan sadetta alkavaksi kohta, vaikkei nyt näytäkään siltä.. yleensä aina sataa, kun mulla on pyykit narulla!). Lupasin kuitenkin herättää Danielin reilun tunnin päästä lekuriaikaa varten, eli pääsen vasta sitten nukkumaan.. Pelailen siis sitä ennen Traviania ja hillun vaikka Facebookissa..