Maintenance break at The Gasworks (energy drink)

Tässä on ollut taas useampaan otteeseen sormi blogitusnappulalla, mutta aina on tullut jotain muuta, ja blogittaminen on sitten jäänyt..

Torstaina kävin Dublinissa, otattamassa profiilikuvat yhden agenttipuljun databaseen. Tänä vuonna ei ole ollut vielä mitään duunia, joten toivottavasti heidän kauttaan tulisi jotain keikkaa. (Ylla oleva kuva siltä reissulta, kun poikkesin kotimatkalla The Gasworks'iin huoltotauolle - ihan energiajuoma vaan.)

Penne dish (vegetarian version)

Maaria oli tulossa visiitille perjantaina, joten tein tällä kertaa pennelaatikon kasvisversiona. Siihen tuli siis pennen yms. tavisaineksien lisäksi: porkkanaa, palsternakkaa (? - parsnip), sipulia, valkosipulia, herkkusieniä, vihreitä papuja, sugarsnap peas (suomeksi? siis sellaisia litteitä herneenpalkoja..), tomaattia.. En nyt muista laitoinko mitään muuta..

Huomasin, että kasvisversiota olisi saanut maustaa huomattavasti runsaskätisemmin! Laitoinkin normaalia enemmän Herbamarea, musta- ja valkopippuria, mutta alkoi kokatessa jo tuntua, että kippasin niitä sinne sen verran ettei sitä varmaan voisi edes syödä, jos laittaisin enemmän.. Mutta sitten kun ruoka oli valmista, totesin, että olisi voinut kipata vielä lisää mausteita. Ehkä pilkon seuraavaan kasvisversioon jalapenoa sekaan! =D

Maaria brought me London goodies =)

Vaihdeltiin Maarian kanssa tuliaisia - hän sai Mozart-"nestesuklaata" ja merkkareita, minä sain ihanan värikkäitä puuhelmiä ja söpön Lontoo-purkin, missä on Earl Grey -teetä. En ollutkaan moneen vuoteen juonut sellaista, ja se on ihan kivaa vaihtelua.

Pääsin myös leikkimään Maarian Lumia-puhelimella - tahtoo.. =D

€50 second hand The Futon Shop chairbed    €50 second hand The Futon Shop chairbed

Eilen sitten haettiin Delganysta heräteostokseni, joka ei olisi mahtunut omaan autooni.. Eli liityin loppuviikosta Facebookissa paikalliseen kirppisryhmään, lähinnä vain plaratakseni millaista käytettyä kamaa täällä liikkuu. Sitten, ihan ensimmäisellä plarauksella, törmäsinkin €50 hintaiseen The Futon Shop'in tuolipetiin!

Minullahan ei ole ollut sänkyä eikä patjaa sitten Galway'n, mistä muutin tänne maaliskuussa 1999, joten päätin heti ostaa futonin pois. Oli muuten aika upea talo, mistä haettiin se..

€50 second hand The Futon Shop chairbed