3455994129_0cb0f348a4_t.jpg 3456811706_c2b604e678_t.jpg 3456811924_6cd71fbd36_t.jpg 3456812126_f28545bf5a_t.jpg

Duuninimike tanaan: street dancer =D Tata huvittavampaa en osaa kuvitella, koska mina olen suunnilleen viimeinen ihminen, kenen kuvittelisi paatyvan katutanssijaksi! =P Mutta kuvauksissa oli itse asiassa tosi hauskaa, kuin myos aamun harjoituksissa.
Daniel kuskasi mut aamulla Parnell Streetille, koska harjoitusalue oli siina paadyssa Moore Streetia, sisapihalla (tai sen ostarin lastausalueella). Kaikki extrat olivat harjoitelleet sen youtube-videon perusteella tanssikuviot, mutta kavi just niinkuin olin aavistellut, ja harjoitusten aluksi koreografit ilmoittivat, etta yksi osa jatetaan pois, ja sen tilalle tulisi uusi kuvio... Onneksi se oli aika helppo, mutta se aiheutti kuitenkin eniten mokia - myos itse mokasin kerran kuvausten aikana, unohtaen sen uuden kuvion. Toivottavasti se ei paady elokuvaan! =P Mutta yleistaen sanottuna, olin positiivisesti yllattynyt miten onnistuneesti n. parisataa ihmista onnistuu vetamaan aika taydellisesti Bollywood-tanssin, kun sita oli porukalla kuitenkin harjoiteltu vain tunnin ajan, eika kenellakaan tainnut olla aiempaa kokemusta Bollywood-tanssista! :O En malta odottaa, etta joskus naen sen elokuvan. Sen nimi on joko Street Masala (nettiartikkelin mukaan) tai Moore Street Masala (kuvauspaikkahuhujen mukaan), ja sen on tarkoitus osallistua Galway Film Festival'iin, heinakuussa. Oletan, etta se tulee joskus myohemmassa vaiheessa myos RTE:lta - nayttavat noita lyhytelokuvia yleensa myohaan illalla.

3455994921_abd6a55113_t.jpg 3456812814_6222e05cdf_m.jpg 3455995529_ef687539fd_t.jpg

Nama kuvat ovat aika tuubaa, koska suurimman osan ajasta mulla oli seka kamera (Pinky) etta puhelin kasilaukussa, joka oli siella sisapihalla (kuvauksissa on aina vartijat paikalla, eli henk.koht. tavarat voi huoletta jattaa sita varten osoitetulle alueelle, vaikka se siis sijaitsisi Moore Streetin sisapihalla). Vasta vessatauolta palatessani, nappasin puhelimen mukaan ja sulloin sen kuvausten ajaksi rintsikoihin - luulin sittemmin olevani niin nalkainen etta vatsa kurnii, mutta se olikin tekstiviesti Suomesta.. Kannykka oli nimittain hiljaisella, eli tekstari heitti puhelimen vain vibralle =D Kuvaukset olivat jo ohi, kun rapsin muutaman kuvan, enka edes nahnyt mita kuvasin, kun pidin puhelinta korkealla, etta saisin kuvaan muutakin kuin edessa olevien katutanssijoiden paat. Parissa kuvassa kaksi valokuvaajaa ottivat meista ryhmakuvia, koska tama oli koko elokuvan viimeinen kuvauspaiva.
Olisin voinut ottaa 145-bussin kotiin, kun sen pysakki oli aika lahella kuvauspaikkaa, mutta mulla oli nalka, joten ajattelin kavella Tara Streetin DART-asemalle ja poimia matkalta jotain syomista. Yleensahan kuvauksissa on siis lounastauko, ja ilmainen ateria myos extroille, mutta tamanpaivainen tanssikohtaus oli vain puoli paivaa, ja muutenkin pienen budjetin tuotanto, eli meille jaettiin vain vesipulloja. Kaiken tanssimisen jalkeen kroppa kaipasi kuitenkin energiaa, ja toivoin etta yksi kiva voileipakauppa olisi viela olemassa.. Ei sita kuitenkaan ollut enaa (nimim. kavin viimeksi joskus 13 vuotta sitten, heh..), ja matkan varrella oli vain lukuisia roskaruokapaikkoja. Muistin etta joen toisella puolella, ennen aseman sisaankayntia, olisi ainakin yksi pikkukauppa, joten paatin menna katsomaan josko sielta saisi voikkoja. Ekasta ei saanut, joten ostin Bounty-patukan (mita olen himoinnut siita asti, kun haistelin gorse-kukkia luontokavelylla.. tuoksuvat ihan kookokselle!) ja pienen Tayto-pussin. Toisesta kuitenkin sai voikkojakin, joten ostin sellaisen, ja popsin sen antaumuksella DARTissa.
Viskasin DARTista tekstarin Danielille, etta olen kotimatkalla. Han sanoi tulevansa hakemaan mut asemalta, niin voidaan menna maisema-ajelulle =D Ajeltiin sitten sinne tanne, nauttien ihanan kesaisesta paivasta. Pysahdyttiin mm. pikaiselle jarvenrantakavelylle, joten paasin huljuttelemaan vasyneita jalkojani kylmassa jarvivedessa.. aaaahhhhhh.. Myohemmin poimittiin Newtownmountkennedy'sta kahvit mukaan, ja kaytiin armeijan harjoitusalueella juomassa ne. Poimin hylsyja nukkekodin purkeiksi..

PS, otsikon jalkimmainen osa viittaa paivan viimeiseen kavelykohteeseemme, eli Greystonesin liepeilla olevaan metsaan. Siella kasvoi paljon holly'a, minka nimea en taas tieda suomeksi, mutta siis niita lehtia on usein joulukoristeissa.. Holly wood - holly-metsa =)