1001_melissarainbowsmoke-normal.jpg

Tavallaan tykkasin uus-Vuodatuksen tagipilvesta, mutta kun itsellani oli vanhassa Vuodatuksessa kategoriat, mista osassa oli enemman kuin yksi sana, niin tagipilvesta muodostui automaattisesti sotkuinen. Jokaisen vanhan kategorian nimi oli yhtena tagikokonaisuutena, mutta lisaksi jokaisen useampisanaisen kategorianimen kaikki sanat olivat omina tageinaan.. (En ehka saanut tuosta lauseesta itsekaan selvaa..? LOL)

Niinpa paadyin ainakin toistaiseksi poistamaan koko tagipilven sivulaatikoista. Sen sijaan, avasin jalleen uuden linkkilistan (nyt kun Vuodatus on saanut linkkilistaongelman korjattua), jonka nimeksi laitoin "Kategoriat / Tagit", ja listasin siihen vanhassa tutussa jarjestyksessa kategoriani. Toimi ainakin itselleni ihan hyvin, kun testasin.

Voi olla, etta jossain vaiheessa aloitan tagien uudistusurakan, ja samalla palautan myos tagipilven paikoilleen, mutta toistaiseksi tama linkkilistaversio toimii mielestani paremmin.

Ai joo, muistin myos yhden pienen hienosaatojutun, mika pitaakin kayda mainitsemassa Vuodatukselle facebookitse.. Nimittain kirjoituksissa olevat linkit. Itse tykkaan lihavoittaa linkkien tekstin, ja nain olen tehnyt myos uus-Vuodatuksessa, missa lihavointi kylla nakyy editointivaiheessa, muttei itse kirjoituksessa. (Ei maailmaakaatavaa, mutta..)