050517sunny07s.jpg
Takapuutarhaa ympäröi kolmella sivulla aika ankean harmaa kiviaita - tai vajan takana oikeastaan ensin matala aita, josta n. metriä taaempana korkea aita. Ollaan täytetty aitojen väliä tyhjentämällä ruohonleikkuria, viskaamalla sinne vanha joulukuusi, laakerinlehtipuusta raivattuja oksia ja pensaista trimmattuja oksia. Nyt se on ns. täynnä, mutta pinnalle on hankittava vielä multaa, että sinne voi istuttaa jotain kaiken kätkevää.. Muutamia rikkaruohoja sinne onkin ehtinyt jo kasvaa.
Sivuaidat ovat korkeita, ja ne on alunperin rakennettu joskus 80-luvulla sen takia, että yhdellä naapurilla oli tapana oikoa vähän väliä muutaman puutarhan läpi sinne tänne, mikä lopulta ärsytti muita naapureita (vaikka naapurisopu onkin yleensä aivan mainio).
Lupasin maalata aidat valkoisiksi, jos Daniel hankkii maalit - nyt olisi vielä n. pari viikkoa aikaa ennenkuin hajuherneet kasvavat liian isoiksi ja kiinnittyvät aitoihin ripustettuihin verkkoihin.. Danielin tuntien, ennuste ei vaikuta hyvältä, ja saamme kai ihailla ankeaa harmaata taas yhden kesän ajan.