Luin just netti-IS:sta muuttumisleikkijuttua; Ystävykset Teija ja Sirkku IS:n suuressa muuttumisleikissä. Jutussa oli "ennen ja jälkeen" kuva, joka pisti ihmettelemään..
Vaikka muuttumisleikin lopputuloksena molemmilla oli todella luonnollinen ja onnistunut meikki, ja kasvoilla aurinkoinen hymy, ihmettelin miksei muuttumisleikissä menty suhteellisen vähällä rahalla ja vaivalla askelta pidemmälle. Esim. tummatukkaisen naisen hiusten juurikasvun olisi voinut joko kestovärjätä tai vaikka piilottaa jollain värigeelillä tms., varsinkin kun hänelle oli tehty kampaus, joka oikein korosti eriväristä juurikasvua. Ja olisiko muka ollut ihan mahdotonta saada naisille edes kuvausta varten (ellei jopa ihan omaksi) jotkut uudet vaatteet?!? En nimittäisi muuttumisleikiksi (saati suureksi muuttumisleikiksi) pelkkää meikkiä ja kampausta, kun lopullisissa kuvissa kumpikin poseeraa edelleen omissa huppareissaan.. Olihan se lopputulos ihan kiva, mutta ärsyttää lehden valitsema oikopolku, kun tuloksesta olisi niin helposti voinut tehdä oikein kunnon repäisyn.
Olen nähnyt telkkarissa, lehdissä ja netissä satoja muuttumisleikkejä (makeovers), mutta tämä oli ensimmäinen, jossa ei edes vaihdettu vaatteita. En usko, että se on vain budjettiongelma..