IMG_20150720_181648.jpg

Lähdin maanantaina duuniin, ja yleensä tarkistan aina rutiinilla bensamittarin, mutta nyt muistelin ns. ohimennen tankanneeni matkan varrella, kun palasin Bray'sta kotiin. Olin sitten ajanut jo Dunshaughlinin läpi, kun ajatus palasi asiaan, ja muistin, että enpä tankannutkaan, vaan nimenomaan piti poiketa maanantaiaamuna lähibensikselle, duunimatkalla!

No, ei multa bensa loppunut - ei tullut edes vielä varoitusvaloa, ja poikkesin vasta duunimatkan loppupuolella Hollystownin Campus-bensikselle (pitkästä aikaa!), mutta en tiedä mistä hatusta vetäisin sen ajatuksen, että olisin muka jo tankannut..

Varoitusvaloista puheenollen - se Esmeraldan "engine light" (en jaksa plarata taaksepäin, josko mulla olisi se blogissa jo suomeksi, kun en muista) meni korjaamokeikan jälkeen uudestaan päälle, mutta vain kerran, ja ehdin just Bray'ssa ollessani kehua D:lle, että varoitusvaloa ei ole sittemmin näkynyt.. Niin kotimatkalla se sitten oli taas päällä, ja on siitä asti ollut jatkuvasti päällä! Tuuba..

Oletan / toivon, että autossa ei edelleenkään ole varsinaista vikaa, mutta ehkä siellä on joku viallinen sensori, joka aiheuttaa sen varoitusvalon, ja joka pitäisi vaihtaa. Muutenhan en mitenkään voi tietää, jos autoon tuleekin joku oikea vika, ja pitäisi jatkuvasti rampata korjaamolla tarkistamassa asia.

Koitan muistaa aamulla rimpaista korjaamolle, ja jos vaikka kävisin siellä taas lauantaina..

Menin sitten duuniin, missä koko teamilla oli ongelmia meidän tärkeimmän työkalumme kanssa - perjantaista asti. Avasin omani, ja se tuntui toimivan ihan OK, joskin tietyt jutut olivat normaalia hitaampia.

Jostain syystä olin myös todella väsynyt! Nukuin ihan normimittaiset yöunet, mutta olo oli kuin olisin valvonut koko yön. Piti hakea kahvia ja mini-Kindereitä, joista jälkimmäisten sokeri tuntui hiukan piristävän. Kahvi ei toimi mulle ollenkaan piristävästi, vaan voisin vaikka popsia saavillisen kofeiinipillereitä, vatsaan tulisi varmaan reikä, mutta nukkuisin silti ongelmitta.

Muiden teamilaisten ongelmat jatkuivat, ja olin lopulta koko illan ainoa teamin jäsen, joka pystyi tekemään ollenkaan duunia! Oli sikäli hyvä tuuri, että mun vakioiltahommalistani oli tänään normaalia lyhyempi, ja niitä kiireellisesti hoidettavia juttuja tuli myöhemmin illalla vain muutamia, eli sain hoidettua kaikki ns. pakolliset jutut yksin, ja ehdin hiukan muutakin. Revin kuitenkin hiukset päästäni, jos ongelmat jatkuvat tiistai-iltanakin!

En ehtinyt taaskaan pitää lounastaukoani (saati pahemmin muitakaan taukoja), joten toin lauantain korma-kastikkeen jämät takaisin kotiin, ja mikrotin heti kotiin päästyäni. Nyt menen lukemaan, ja sitten nukkumaan.