IS on nyt avannut vanhuksille ja muille verbaalikelkasta pudonneille uuden Teinix sanahaun, josta voi käydä urkkimassa mitä nuoret ja nörtit puhuvat.. =D Piti napata artikkelista yksi kohta;

Entä mikä on esimerkiksi monen nuoren tytön hokema daaa-a? Daa (kirjoitettuna myös D44, koska 4 muistuttaa A-kirjainta) on ironinen, eri tavoin venyttäen lausuttu "vai niin-, ei kiinnosta-, mitä välii" -kommentti.
Daa-an outouksia on, että se on napattu suomeen venäjän da- eli kyllä-sanasta. Moni tosin on sitä mieltä, että termi tulee englannista ja Simpsonit -tv-sarjasta.


Muistan kys. termin nimenomaan tuossa tarkoituksessa jo (ainakin) omilta lukioajoiltani, ja kirjoitin keväällä '90, eli termi ei ainakaan tule Simpsoneista, koska Simpsoneista ei edes tiedetty Suomessa silloin.
Samaisen artikkelin mukaan LOL-termi on omaksuttu myös puheeseen vasta nyt. Kyllä mä ainakin olen ripotellut sitä puheeseenkin jo yli kymmenen vuoden ajan. Tuntuu muutenkin vähän ärsyttävältä, että mm. vuosia käytetyt netti- ja muut lyhenteet luokitellaan nyt "Teinix"-kieleksi, kun niitä kuitenkin esiintyy päivittäin miljoonien aikuistenkin normaalissa kielenkäytössä.