Plarasin sitten Dunnes Cornelscourt'issa vaatteita, mutta ei loytynyt mitaan sopivaa. Ts. siella olisi ollut useampiakin "mekkoja", joiden pituus (tai sen puute) oli sellainen, etta olisivat lahinna sopineet farkkujen kanssa kaytettavaksi tunikaksi. En kuitenkaan ollut etsimassa sellaista, vaan toivoin loytavani mieluiten maximekon, tai sitten erillisen pitkan/pitkahkon hameen, ja siihen sopivan juhlavamman ylaosan (muttei kuitenkaan mitaan torkeaa paljettiunelmaa tms. overia..). Ei ainuttakaan sellaista! Maximekkoja oli kylla kevaan ja kesan valikoimissa, mutta ne olivat sitten nimenomaan kesaisia - isoja printteja, kirkkaita vareja.. Haluaisin sellaisen, mika sopii myos (tai enimmakseen) talvikayttoon, mieluiten yksivarinen ja musta tai tummahko, ja ainakin 3/4 hihat olisivat bonusta. Olen loytanyt netista moniakin sellaisia, mutten halua tilata sovittamatta.

Jos mekko olisi loytynyt, olisin ostanut myos siihen sopivat monot, mutta en nyt sitten ostanut monojakaan. Katselin myos farkkuja, kun mulla on oikeastaan vain kahdet kayttokelpoiset, ja nekin ovat molemmat jo useampaan kertaan korjailtuja.. Mutta en tykannyt siita ainoasta mallista mika olisi potentiaalisesti sopinut mulle.

Loysin kuitenkin uuden kasilaukun. Olin siis edelleen kayttanyt kesakassiani, joka alkoi olla jo riemunkirjavuudessaan vahan nolo, tahan aikaan vuodesta.. Edellisen, mustan kassini hihnahan hajosi Suomessa, ja oli tarkoitus tehda siihen uudet hihnat, mutta viskasinkin sen sitten roskiin, kun se oli muutenkin jo aika kulahtanut, ja maksoi aikanaan vain €6. Otin kylla hihnojen metalliosat ja taskun vetoketjun talteen, kun olivat ihan kayttokelpoisia =D

Anyway, takaisin uuteen kasilaukkuuni (kuvassa, btw). Se ei varsinaisesti ole minun tyyliseni (=on jotenkin liian virallisen oloinen / tatimainen / tms..), ja se on liian pienikin.. Sinne ei siis esim. mahdu kamerani, joka on kieltamatta aika iso. Joudun nyt siis kantamaan kameraa erikseen omassa pussissaan (ja on mulla jossain vahan isompikin kamerakassi, jos haluan tunkea sinne muuta salaa), kunnes mahd. loydan isomman halpiskasilaukun jostain. Dunnesissakin kylla OLI isompia, ja hiplasin erityisesti yhta mallia, mutta sita oli vain tummansinisena! Jos olisi ollut vaikka harmaana, olisin voinut ostaa sen (takkini ovat enimmakseen mustia), mutta en tummansinisena..

Mietin nyt tuota ns. parempaa asua.. Jotain pitaisi hankkia, mutta ei aavistustakaan missa myytaisiin kivoja maximekkoja tms. Tai loytyisi kai niita, mutta enimmakseen jostain pikkuputiikeista, missa hinnat ovat pilvissa. En ma haluaisi investoida asuun kenkineen kuin max. satasen. Siita suurin osa saisi kylla menna siihen mekkoon, kun olen nahnyt ihan kivoja monoja jotain €15 hintaan.

Pohdin sitakin, jos ostaisi jotkut juhlavammat mustat housut, ja niihin sopivan ylaosan, mutta mulle tulisi tosi tanttamainen fiilis sellaisessa asussa. Ihan kuin olisin joku nelikymppinen tms. (Nimim. viela kolme viikkoa moiseen)