Tuolta aiemman kirjoitukseni kommenttipuolelta syntyi idea kirjoittaa matkakertomuksia kohteista, joissa kirjoittaja on vieraillut ainoastaan netitse (tai muuten nojatuolimatkaillen).

Nähtävyyksiä, majoitusta yms. voisi siis hakea erilaisilta matkailusaiteilta, ja kertomusta voisi värittää "henkilökohtaisemmilla" kokemuksilla tai ajatuksilla, joihin voisi löytää ideoita vaikka paikalla käyneiden blogeista, matkakuvagallerioista, jne..

Suorat lainaukset eivät tietenkään olisi sallittuja (jo tekijänoikeussyistä), eli matkailusaittien tarjosta voisi hyödyntää vain faktoja, ja muiden kirjoittamia omia kokemuksia saisi käyttää vain ideoina, niin että ne oman matkakertomuksen "henk.koht." kokemukset olisi kuitenkin muokattu ihan omiksi..

Lähteiden mainitseminen jutun lopussa olisi toki suotavaa..

Jos joku innostuu tällaisen feikkimatkakertomuksen kirjoittamisesta, niin jättäkää ihmeessä linkki tuonne kommenttipuolelle! Olisi hauskaa lukea niitä.. Aion itsekin kirjoittaa sellaisen, kunhan valitsen kohteeni. Ja tietty erityisen hauskaa olisi saada juttuihin kommentteja sellaisilta ihmisiltä, jotka ovat oikeasti käyneet jutun kohteessa!