autumnleaves.jpg

(En jaksa siirtää kuvia koneelle, joten kuvituksena jotain ammoin netistä haalittuja materiaalikuvia - ei siis omiani..)

Tiistaina kun menin duuniin, ahkera sotkija teki lähtöä - oli kyllä jo maanantaina varsin flunssainen, mutta nyt oli oikein kuumettakin. Stressasi, että joutuisin olemaan yksin iltavuoroissa, ja kamala määrä duunia, mutta kehotin vaan pysymään kotona kunnes on tarpeeksi terve tulemaan duuniin. Kohta ne kaikki duunit siirtyvät joka tapauksessa muualle Eurooppaan.

Kun sitten ajoin kotiin, kys. iltavuoron jälkeen, huomasin että ilmeisesti koko County Meathin syyslehdet olivat päättäneet varista duunivuoroni aikana! Sinne mennessä nimittäin ei ollut pahemmin lehtiä tiellä, mutta nyt oli niin paljon, että tien pintaa näkyi vain hiukan keskellä tietä, joten ajoin siinä, kun ei siihen aikaan ollut muutakaan liikennettä.

Duunissa olin saanut R:lta sellaisen neonkeltaisen liivin - en muista miksi sellaista sanotaan suomeksi, heijastinliivi? Hirmu kätevä, ja on ollut ostoslistallani jo kauan. Jos nimittäin joutuisin joskus yöllä pysähtymään jossain (vaikka poimimaan haavoittuneen eläimen mukaan), niin moiselle liiville olisi suurta tarvetta, ihan hengissä pysymisen kannalta - JOS siis sattuisi joku muukin ajelemaan siihen aikaan yöstä. Tummissa vaatteissa ei kannata hillua tiellä..

Halusin sitten kotona kokeilla liiviä, ja toki räpsäisin selfien, jonka sitten viskasin nettiin. Niin kun sitten myöhemmin yöllä juteltiin uk:n kanssa puhelimessa, niin hän oli jo ehtinyt stalkata senkin kuvan Facebookista - ja valitti kun laitan liian vähän kuvia itsestäni (ja liikaa kissoista ja aterioista, haha) =D Että koitan nyt sitten räpsiä selfie-materiaalia useammin..

Autumn-Forest-Road-1600x2560.jpg

Tiistaiaamuna muuten selvisi sen nettiyhteyden kohtalo - tai ainakin Sky Irelandin versio siitä. Eli kuulemma Eir (entinen Eircom) oli vahingossa katkaissut yhteyteni, eikä Sky'lla ollut osuutta asiaan, ja Eir korjailee nyt asiaa.. Odottelu jatkuu.. Sky-heppu lupasi rahat takaisin uudesta routerista, ja ilmaisen kuukauden, jonka aikana siis en ole saanut nauttia maksamastani palvelusta.. Mutta yhteys ei siis vielä(kään) toimi.

Keskiviikkoaamuna sain hoidettua muutamia muita asioita.

Lisäsin mittarilukeman sähköpuljun saitille, joten tuleva lasku on sitten oikein, eikä arvottuna. Laitoin myös rahaa roskispuljun tililleni, josta menee marraskuun alussa 50 euron vuosimaksu, ja tili oli hiukan miinuksella tiistain roskistyhjennyksen jälkeen, kun meni taas ylimääräinen korvaus, kun roskiksen paino oli jotain yli 70kg.. (Kissanhiekka on tavattoman painavaa.. Kun se roskis on aika iso, niin täytenä se painaa sitten sen verran, että olettavat varmasti minun olevan massamurhaaja, tms..) Ja lopulta tilasin vihdoinkin kerosiinia!!! =D

Aamulla / aamupäivällä pitäisi tulla 500 litraa kerosiinia, joka riittää varmaan pitkälle, kun olen aiemmin tilannut jotain 200 - 250 litraa kerralla.. Nyt oli hinta sen verran kohdallaan, että tilasin kerralla enemmän. Jos ei heti löydy uutta duunia, niin on ainakin tupa lämpimänä.

Autumn-Forest-Road.jpg

Satuin muuten keskiviikkona duuniin mennessäni törmäämään käytävällä sen toive-teamini HR-ihmiseen, jolle laitoin taannoin emailia. Hän nykäisi hihasta, ja mainitsi jotain muutamasta mahdollisesta paikasta, ja tulevista 'shadowing'-järjestelyistä.. (Ei tule mieleen sanaa suomeksi - tuo on kuitenkin sitä, että seurataan vierestä vaikka toisen teamin duunia, niin että oppii itse tekemään sitä.) Kuulosti lupaavalta kuitenkin.

Ahkera sotkija oli edelleen sairaana, eli tein sitten taas yksin iltavuoroduunit - toinen teamilainen oli tosin ylitöissä puoli kymmeneen asti, mutta ylityöduunit ovat toiselta listalta, eli hän ei voinut auttaa iltavuoroduunien kanssa, vaikka olisi halunnut. Sain kuitenkin tehtyä kaikki kiireisimmät asiat, ja laitoin aamuvuorolaisille pienen listan asioita tehtäväksi heti ensimmäisenä - ja kopion pomolle, etteivät lusmuile..

Teki mieli taas repiä hiuksia päästä, kun törmäsin aivan järkyttäviin virheisiin, joita oman teamin ihmiset ovat tehneet.. Joko heillä on aivojen tilalla tyhjää tilaa, tai sitten se pienen pieni aivokapasiteetti on vaan niin totaalisesti privaattipuheluissa, snapchateissa, ja Netflix-ohjelmissa, ettei duuniin riitä edes puolen prosentin keskittymistä.. Laitetaan ongelmia eteenpäin, ilman mitään yhteystietoja, tai laitetaan pelkät yhteystiedot eteenpäin, ilman mitään ongelmaselostusta.. Pitkin maailmaa sitten ihmiset odottavat asioita tapahtuvaksi, kun jotkut täystumpelot tuhlaavat pahimmillaan kuukausitolkulla aikaa, kun kavereiden kanssa jutteleminen tai telkkarin katsominen duuniajalla on tärkeämpää kuin se itse duuni, mistä maksetaan palkka. Jaksan ihmetellä, miten he ovat yleensä saaneet duunipaikan tuolta. Itselläni oli ainakin duunihaastattelussa teknisiä kysymyksiä, joihin kukaan noista tumpeloista ei todellakaan osaisi vastata.

Mutta nyt nukkumaan - stressaan jo herääväni kerosiinimiehen puheluun, kun pitää ehtiä törkynopeasti pissalle, ja vaihtamaan hiukan vaatteita, etten sentään ryntää pyjamassa avaamaan porttia.. =D Tosin, on mahdollista, että olen jo lähtenyt duuniin, kun kerosiinimies tulee paikalle, mutta katsottiin vuokraemännän kanssa aikatauluja, ja A palaa golf-kentältä suunnilleen samaan aikaan kun itse lähden duuniin, ja R puolestaan palaa päiväreissultaan hiukan myöhemmin, eli jonkun pitäisi olla paikalla koko ajan.

Odotan jo innolla, että saa koko talon lämpimäksi!