DSCN7663.jpg    DSCN7668.jpg

Ensimmäiset 2-3 päivää, Cuddles nukkui aika paljon, mutta alkoi sitten liittyä hiukan useammin seuraamme olohuoneessa. Hänen suosikkilepopaikkansa alakerrassa tuntuu olevan tuo pienen sohvan vierellä oleva IKEA-laatikko, jonka kannella on mikrokuitupyyhe ja kissanminttuperhonen =) Cara nokostelee edelleen mieluiten ison sohvan vierellä olevalla kissanpedillä.

DSCN7675.jpg    DSCN7669.jpg

DSCN7679.jpg    DSCN7682.jpg

Tuossa yllä, Cara tutkii mitä sain duunin Secret Santalta =) Siis ihanat kissakuvioidut lämpösukat, ja joulupukkimuki, joka on tosin ilman pakkaustaan vähemmän jouluinen, eli sitä voi käyttää muulloinkin. Tosi mieluisa lahja! Samana päivänä sain pöytänaapuri-M:lta kivan munanpaistolastan, jonka varressa on kana =D Suomalainen joululehti puolestaan tuli äidiltä, yhdessä joulupaketissa. Saan joululehden joka vuosi, ja sitä on tosi kiva plarata.

DSCN7684.jpg    DSCN7683.jpg

Sorruin taas ostamaan Oishii Sushia - se kun on aika kallista mun budjetillani.. Oheisjuomana mansikka-lime-siideri, jonka sain duunikaveri-A:lta =) En olisi itse ostanut sen makuista siideriä, mutta se oli itse asiassa tosi hyvää! Sen verran makeaa kuitenkin, että tuskin menisi samalla kerralla enempää kuin yksi.

Cuddles odotteli portaissa, että menisimme kaikki nukkumaan.

DSCN7689b.jpg    DSCN7692.jpg

Mulla alkoi perjantaina taas pitkä viikonloppu - tällä kertaa nelipäiväinen, eli myös maanantai on lomaa.

Olin varannut ajan lähetystöstä klo 11:30, passihakemusta varten. En kuitenkaan halunnut ajaa Dublinin keskustassa keskellä päivää (kaoottista, hankalaa löytää parkkipaikkaa, ja KALLISTA pysäköidä), joten menin aamulla Bray'hin, josta sitten DARTilla Dubliniin. Sattui tietenkin melko jäinen aamu, ja auto oli ohuen, kirkkaan ja kauniin jääkuvion peitossa. Oikein harmittaa, ettei ollut aikaa ottaa kuvia, koska ne kuviot olivat tosi kauniita! Piti kuitenkin raaputtaa jäät ikkunoista. Tuulilasin jää ei lähtenyt raaputtamalla, vaan piti laittaa moottori käyntiin ja lämpöpuhallin täysille. Vasta sitten alkoi jää irrota raaputtamalla. Tuli taas mieleen, että pitäisi hommata parempi työkalu siihen puuhaan - nykyinen vempaimeni on vanha AA-kortti, joka on liian taipuisa ja sen takia hankala.. Sormetkin kohmettuvat aina.

(Sattumalta, uk:lla oli samana päivänä mainos-casting Dublinissa, eli sovittiin että tavattaisiin myöhemmin Bray'ssa.)

Olin hyvissä ajoin Dublinissa, ja ehdin ennen lähetystöön menoa piipahtaa Tiger-kaupassa (kiitos R:lle vinkistä - ei olisi tullut mieleeni muuten!), mutten kuitenkaan ostanut mitään, kun en halunnut raahata ostoksia mukanani, vaan päätin mennä paluumatkalla uudelleen. Olin silti puoli tuntia liian aikaisin lähetystössä, mikä osoittautui hyväksi asiaksi, koska heidän koneensa ei suostunut skannaamaan passikuvaani, ja piti kipaista St. Stephen's Green -shopparille otattamaan uudet passikuvat, ja ehtiä vielä takaisin lähetystöön ennen kuin sulkisivat lounaan ajaksi..

Sain onneksi sitten asian hoidettua, ja passi tulee joskus vuodenvaihteen tienoilla postitse duuniin. Vituttaa kyllä ankarasti, että siitä joutuu maksamaan lähetystön kautta anottuna 140 euroa - ja 6 euroa postikuluja, jos ei halua hakea itse lähetystöstä..

Enhän mä ole lähitulevaisuudessa menossa minnekään, eli sikäli olisin voinut vielä odotella passianomuksen kanssa, mutta kun mulla oli nyt sopivasti lomaa, niin ajattelin että onhan se hyvä olemassa, jos vaikka sattuu joskus pikaista tarvetta matkustaa, tms.

Menin sitten uudelleen Tiger-kauppaan, ja ostin kassillisen tavaraa - koko satsi maksoi hiukan yli 35 euroa, eli ei paha! (Kuvia ostoksista myöhemmin tässä päivityksessä..) Muualla en sitten jaksanut käydä, vaan palasin saman tien Bray'hin, missä en kovin pitkään ehtinyt istahtaa, ennenkuin uk kävi poimimassa kyytiin.

Haettiin murkinaa, ja päädyttiin lopulta Harbour Bar'iin. En kuitenkaan halunnut jättää Caraa ja Cuddlesia keskenään liian pitkäksi aikaa (kun olivat jo aamukahdeksasta olleet), joten ei voitu olla kovin montaa tuntia tällä kertaa.

DSCN7696.jpg    DSCN7697.jpg

DSCN7693.jpg    1-DSCN7695.jpg

(Harbour Bar'issa on jo monta vuotta ollut kissoja - yllä yksi, sohvanokosilla..)

DSCN7699.jpg    DSCN7701.jpg

DSCN7702.jpg

Kotona kuvasin sitten Tiger-ostoksiani.. (Paitsi sen piparirasian, jonka jätin Bray'hin.. Se oli aika iso, joten otin vaan pienen pussillisen pipareita jouluksi - jätin nekin Bray'hin, kun menen sinne jouluaterialle - ja sanoin D:lle, että voisi viedä ne loput lapsuudenkaverinsa perheelle, minne menee joka perjantai viettämään iltaa.)

DSCN7703.jpg

Prinsessahiuspanta on yhdelle duunikaverille, jonka nimi on pannassa, kun poistaa nuo kaksi s-kirjainta lopusta =D (Kutsun häntä kuitenkin prinsessaksi, joten tuohan oli ihan pakko ostaa hänelle!) Blondi peruukki on itselleni, ihan webcam-huvin vuoksi, ja perunalastut olivat heräteostos, kun Tigerissa oli niin pitkä jono kassalle..

DSCN7704.jpg

Nämä ovat aivan ihania! Pieniä uunivuokia - juuri sellaisia mitä olen usein kaivannut - ja vain €1/kpl!!! Ostin harmaita ja sinisiä. Punaisiakin olisi ollut, mutta ne olivat minusta kovin jouluisia, joten ostin mielummin tuollaisia mitä voi käyttää ympärivuotisesti.

DSCN7705.jpg    DSCN7706.jpg

Ostin itselleni herätyskellon, purkinavaajan, kynsiharjan, ja leimasinsetin. Sitten on kivoja siilipaperiklipseja.. Testasin heti leimasimia päiväkirjaan =)

DSCN7708.jpg    DSCN7710.jpg

Kissat ovat jonkin verran tehneet tuttavuutta.. Cuddles on alkanut pomottaa Caraa, hyökkäillen ja jahdaten =/ En kuitenkaan halua erottaa kissoja (ja se olisi käytännössäkin hankalaa), koska heidän on opittava elämään yhdessä, joten hakekoon nyt rajojaan toistensa kanssa. Kyllä Carakin toisinaan aloittaa.. Enimmäkseen se on kuitenkin sellaista sähinää ja karvat pystyssä pomppimista - ei mitään tapon yritystä =)

DSCN7711.jpg    DSCN7712.jpg

Itse en ole vieläkään kertaakaan pitänyt Cuddlesia sylissä, mutta hän antaa pikkuhiljaa rapsutella enemmän ja enemmän, ja eilen illalla sain ensimmäisen pienen hellyydenosoituksen, kun Cuddles tuli alakertaan ja käveli ohitseni keittiössä, hieraisten kylkeään jalkojani vasten ♥ Tuntui tosi kivalta =)

DSCN7713.jpg

Lauantai oli todella kylmä! Huomasin heti noustessani, että tallien katto oli jään peitossa, ja taloni takana oleva niitty oli ihan kuurassa iltapäivään asti.

DSCN7714.jpg    DSCN7716.jpg

DSCN7723.jpg    DSCN7731.jpg

DSCN7728.jpg

Niitty alkoi vihertää vasta sitten, kun auringonpaiste osui siihen - yllä olevassa kuvassa näkyy, kuinka varjossa oleva osa niittyä on vielä kuuranharmaa, mutta aurinkoinen osa vihertää jo. (Myös risukasan takana oleva varjoinen alue on kuurainen, mikä ei ehkä kovin hyvin näy kuvasta noin pienessä koossa..)

DSCN7727.jpg    DSCN7726.jpg

DSCN7749.jpg    DSCN7734.jpg

DSCN7738.jpg

Kylmän päivän aikana muistin vihdoin laittaa lintujenruokaa pation aitaan, ja tuttu punarinta tulikin heti murkinoimaan..

DSCN7742b.jpg

Poseerasi myöhemmin kauniisti =)

DSCN7752.jpg    DSCN7750.jpg

DSCN7756.jpg    DSCN7757.jpg

DSCN7759.jpg    DSCN7761.jpg

Caralla oli eilen aamulla verta korvassa, eli olivat varmasti tapelleet, kun olin vielä nukkumassa. Muuten ihan kunnossa, onneksi! Tuli avustamaan, kun yritin kuvata yhtä minisänkyä.. =)

DSCN7781.jpg    1-DSCN7765.jpg

Laitoin lisää lintujenruokaa pation aidalle, ja sinne ilmestyikin useampia asiakkaita.. =)

1-DSCN7775.jpg    1-DSCN7780.jpg

DSCN7784.jpg

Ovella oli kissayleisöä, kun ripustin ruokatötteröä aitaan.. =D

DSCN7786.jpg    DSCN7785.jpg

DSCN7787.jpg    DSCN7789.jpg

Oli aika sekava sää, eilen - aurinkoa, sadetta, ja tuulista samanaikaisesti.

DSCN7795.jpg    DSCN7794.jpg

Kun kissat menivät nokosille, oli sopiva aika poltella tuikkuja. Pitääkin ostaa lisää..

DSCN7793.jpg    DSCN7796.jpg