Mystery bruise!

Lykkaan nyt kuvamateriaaliksi vaikka mysteerimustelmani. Ei siis aavistustakaan mista se ilmestyi - huomasin sen kuitenkin aika tuoreeltaan. Siina on pieni muhkurakin, ja se on hiukan kosketusarka, mutta en ollenkaan muista etta olisin kolauttanut sita mihinkaan, tms.
 
Muutamaa tuntia aiemmin olin keittanyt perunoita, ja nostaessani kattilan kantta, siita tippui hiukan kiehuvan kuumaa vetta villasukalleni, joka tietty sitten poltti pari kivaa rakkulaa jalkaan - auts =D Yritin toki rapsia kuvamateriaalia rakkuloistakin, mutta ei niita oikein nakynyt kuvasta, kun piti kayttaa salamaa.
 
Alkuviikosta iski nuha, joka oli ehka pahimmillaan keskiviikkona ja torstaiaamuna. Paasin kuitenkin eilen viimein ruokaostoksille, ja ostin sipulia seka valkosipulia, tarkoituksena paasta pikaisesti eroon nuhasta, kun u.k. oli tulossa pikavisiitille yokuvaustensa jalkeen perjantaiaamuna.
 
Leikkasin valkosipulin kynnen neljaan osaan ja otin sen ns. pillerimaisesti, appelsiinimehun kanssa. (Ei muuten edes maistu kirpealle, kun asettelee ne palaset kielen takaosalle..) Sitten sulloin pari sipulisiivua rintaliiveihin (kylla..), ja jatin ne vajaat sipulinpuolikkaat tahan laptopin viereen. Hiukan myohemmin alkoi vasyttaa, ja vetaisin muutaman tunnin unet. Heratessa oli ihan uskomattoman paljon parempi olo!! Nena ei ollut ollenkaan tukossa (eika valunut muutenkaan, vaikka oli siihen asti joko ollut kokonaan tukossa tai valunut tauotta), hengitys sujui helposti, ja muutenkin oli ihan fantastinen olo, aiempaan verrattuna!
 
Kohin kylla edelleen, eika sellaista ihmeparannusmetodia taida ollakaan, milla minusta saisi yskan lahtemaan pikaisesti, mutta muuten on ihan hyva olo, ja kun tama nyt oli toinen kerta elamassani kun harjoitan tallaisia mummotemppuja nuhan suhteen, ja molemmilla kerroilla on tila kohentunut huomattavasti ja pikaisesti, niin voin kylla luokitella itseni sipuliuskovaiseksi.
 
U.k. kavi aamuyolla (sarjan eka kausi purkissa), sain peittoni takaisin, mutta SpongeBob matkailee viela, ja tama taisikin olla toistaiseksi viimeinen kerta kun nain hanet parralla varustettuna - siis en SpongeBobia =D Tilasin kylla kys. parran nukkemateriaaliksi, mutta saa nyt nahda muistaako u.k. korjata sen talteen..
 
Kotiin palattuani, popsin toisen valkosipulin kynnen appelsiinimehun kanssa, ja sulloin kokonaisen sipulin (siivuina) rintaliiveihin - siis olin toki poistanut ne edelliset siivut jo aikaa sitten, reps.. Kunhan u.k. viskaa tekstarin kotiin paastyaan, menen nukkumaan ja annan sipuleiden hautoa toivottavasti loputkin nuhan jamat pois..