Gift bags

Osa joululahjaostoksista jai joulun jalkeiselle viikolle, joten hoidin niita eilen. En viitsinyt enaa tassa vaiheessa ostaa jouluaiheisia lahjakasseja, vaan ostin tuollaisia pinkkiraidallisia ja Pariisin katunakymia..

365 Stories and Rhymes for Girls 365 Stories and Rhymes for Girls

Annan pikku-R:lle kirjan, jossa on vuoden jokaiselle paivalle pieni loru tai tarina. Han ei tietenkaan osaa itse viela lukea, mutta aitinsa voi ehka lukea niita juttuja jossain vaiheessa hanelle. Pikku-R:n kotona puhutaan enimmakseen hindia ja sinhalaa, mutta aika lentaa ja koulu alkaa jossain vaiheessa englanniksi..

Littlest Pet Shop cats

Pikku-R saa myos pari Littlest Pet Shop -kissaa, kun hanen ikaiselleen pelkka kirja olisi aika "tylsa" lahja.. Pitaa tosin huomauttaa R:lle, etta nuo pienet osat kannattaa varmaan poimia toistaiseksi talteen. Ei pikku-R toki ole enaa niin pieni, etta popsisi muovia, mutta onnistuisi varmaan ainakin kadottamaan kissojen vesikupin ja sardiinipurkin.

Littlest Pet Shop cat Littlest Pet Shop cat

Lisaksi ostin kummipojalle ns. lasten Raamatun, kun sellainen osui silmiin. En tosin anna sita hanelle viela, vaan pistan talteen ja annan ehka 2-3 vuoden kuluttua, kun isosiskonsakin lukee jo sujuvammin, niin voi lukea pikkuveljelle kys. kirjaa. Kirjan kuvitus on mielestani kaunis, kun kaikki sivujen reunatkin on koristeltu aiheeseen liittyvin pikkukuvin. Lisaksi kirjan voi sitoa kiinni violetein nauhoin.

First Bible Stories First Bible Stories

Tanaan menen H:n ja kummipojan luokse, joten he saavat aiemmin paketoidut lahjansa, joista en nyt loyda kuvia - muistelen rapsineeni kuitenkin kuvia.. Kummipoika saa H&M-vaatteita, H saa korvakorut, ison levyn Fazerin sinista (tykkaa siita..), kirjan (Cathy Cassidy, Love, Peace & Chocolate) ja glitter sydansaippuan.

Italian almond biscuits

Tahan loppuun viela rapsy ihanista italialaisista mantelikekseista..