3017d95434d260c1e6869db56427fc75.jpg

 


En pahemmin harrasta ihonhoitoa, ja jos satun jossain odotushuoneessa tms. plaraamaan naistenlehtia, tunnen yleensa itseni mieheksi..

Tassa pari paivaa sitten, naama alkoi kuitenkin olla sen verran kuiva ja lohkeileva, etta iho uhkasi soittaa miliisit paikalle =P Loysin Pinterestilta sinne joskus tallentamani ohjeen (ylla), missa oli helppo resepti kotitekoista kuorintavoidetta varten;

  • 1 osa ruskeaa sokeria
  • 1 osa hunajaa
  • 1 osa oliivioljya


Tarvitsin kaupasta vain ruskeaa sokeria (€1.46) - muut ainekset loytyivat jo kaapista. Sopii minun olemattomalle budjetilleni!

Ohje on tarkoitettu huulien kuorintaan, mutta sama mommo sopii varsin hyvin koko naamalle, tai vaikka koko kropalle.

Itse sekoitin n. ruokalusikallisen kaikkia aineksia pienessa kupissa, ja huomasin sen vaikeaksi / mahdottomaksi sekoittaa kokonaan yhteen, mutta se ei oikeastaan haitannut ollenkaan, kun kyllahan se sekoittuu siina kun sita hieroo naamaan (tai mihin kukakin haluaa sita hieroa).

Testialueenani oli ensin vasen poski, mutta totesin homman sen verran sotkuiseksi, etta paatin kayttaa loput mommosta ennen suihkua ja hiustenpesua.

Sekoittamani maara oli tarpeeksi naamaan, kaulaan, ja kyynarpaihin. Varsin riittoisaa siis!

Olen aivan ihastunut tahan reseptiin! Se todella toimii, ja olen tanaan hiplannut koko paivan naamaani, kun iho on niin pehmea! =D Huomaan eron varsinkin nenanpielissa, jotka saattavat kuivua ja lohkeilla jopa useampaan kertaan yhden paivan aikana, riippumatta siita lykkaanko kosteusvoidetta naamaan vaiko en. Ei merkkiakaan lohkeilevasta ihosta tanaan..

Tuskin tulen muuttamaan huonoja tapojani ihonhoido(ttomuude)n suhteen, mutta tykkaan tasta helposta pelastuskeinosta, kun se on halpa ja helppo toteuttaa, ja lisaksi luonnollinen.