Aloitimme taas matikalla, josta oli laksyna vain pieni palkki simppeleita yhteen- ja vahennyslaskuja. Vaikka laskut olivat todella helppoja (kaikkien tulos oli alle 20, eli pienilla numeroilla mentiin), H nakyi viela laskevan paljon sormillaan. Valilla han kuitenkin laskee paljon hankalampia laskuja nopeasti ja turvautumatta sormiin tms., eli ehka tanaan oli vain joku pieni keskittymishairio.
Paivan lauseenmuodostustehtavien jalkeen siirryimme Cinderellan (siis Tuhkimon) pariin. Heille oli koulussa luettu se tarina, ja olivat tehneet kaavakkeeseen pikamuistiinpanoja tarinan tarkeista kohdista. Sen perusteella piti sitten itse kirjoittaa lyhyt versio annetulle monisteelle, jossa oli kolme laatikkoa - yksi tarinan alkuosalle, yksi keskiosalle, ja yksi loppuosalle. Minahan en ollut kuullut tarinaa, joten en tiennyt mika versio heille oli luettu, mutta onneksi H osasi selvittaa sen aika yksityiskohtaisesti. Yhteistyona sitten lyhensimme tarinaa sopivaksi monisteen laatikoihin, ja siita tuli ihan hyva.

H's brief version of Cinderella

Lukutehtavana oli hauskoja vauva- ja lemmikkiaiheisia kirjoituksia, joista rapsin muutamia kuviakin.

H's reading book - Baby poems H's reading book - Cats Can...

Olin eilen luvannut H:lle, etta han saisi tanaan pelata mun koneellani nettipeleja (kun han ei millaan olisi halunnut pakata omaa konettaan ja lahtea kotiin, vaikka aitinsa hoputti vierella - heilla kun ei viela ole sita nettiyhteytta..), joten siirryttiin sitten SpongeBob SquarePants -pelien pariin.