DSCN8959.jpg

Maanantai oli bank holiday, mutta olin duunissa. Mulla on nyt kymppivuoro, eli 13:30 - 22:00, ja toinen kymppivuorolainen on ihan uusi heppu, ja keskiyövuorossa se aiemmin mainitsemani tapaus, joka hosuu ja sotkee varmaan enemmän kuin nämä ihan uudet ihmiset.. Kun meitä on ollut iltavuoroissa vain kolme, niin mulla on sitten kuuden jälkeen sellaista, että saan paljon liikuntaa ravatessani auttamassa noita muita iltavuorolaisia! Tietty mielummin niin, että kysyvät apua, kuin että sooloilisivat epävarmoina, mistä seuraisi sitten sotkua.

Ensi viikolla meitä on neljä iltavuoroissa (sain päättää jatketaanko kolmella, vai otetaanko neljäs). Sotkijakollega kymppivuorossa (tosin on kyllä ahkera, eikä sentään ihan kaikkea sotke), minä keskiyövuorossa, ja kaksi ihan uutta tapausta myös kymppivuorossa. Saanen siis edelleen runsaasti liikuntaa =D

Tänään oli leivontailta, ja tein heti duunista tultuani kaksi satsia ciabatta-taikinaa.

DSCN8950.jpg    DSCN8952.jpg

Kuola valui, kun odotin ekan ciabattan valmistumista.. Sekoitin kohonneeseen taikinaan täytettyjä vihreitä oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, ja päälle raastettua Goudaa. Tuoksui aivan fantastiselta, ja kun lopulta pääsin "maistamaan", tuli popsittua aika kimpale.. Hiukan voita päälle, oohhh..

DSCN8955.jpg    DSCN8958.jpg

Toinen ciabatta oli vain Gouda-raasteella, eli se tavisversioni, mutta Gouda tikkujen sijaan raasteena. Tuota en korkannut vielä.

DSCN8946.jpg

Laitan tähän loppuun su-ma-yön kuutamonäkymän makuuhuoneen ikkunasta =)