Stazzyn blogissa oli kiva kirjahyllymeemi, johon oli pakko rapsia kuvia;

Book shelf

Tuossa koko vinohko hylly.. Se on aika syva, joten kirjoja on viela toinen (ja parilla hyllylla kolmaskin) rivi tuon nakyvan rivin takana, paitsi noiden isompien kirjojen kohdalla. Aika monta kassillista oli pakko antaa pois ennenkuin muutin pois Suomesta, ja vielakin on niita ikava. Kaikkea ei vaan ehtinyt pakata mukaan.

Book shelf Book shelf Book shelf Book shelf

Ylla kolme ekaa kuvaa ovat hyllyn vasemmanpuoleisesta osasta. Siina on mm. Kingia ja sekalaisia dekkareita, askartelutarvikkeita, vanhoja videokasetteja, fotoalbumeja, lehtia, peleja, ohjelmointiopuksia, yms. Vikassa kuvassa hyllyn keskiosan ylin hylly, jossa Asimovia, Tolkienia, Viisikkoja, sanakirjoja, yms..

Book shelf Book shelf

Ylla loput kirjahyllyn keskiosaa.. Ekassa kuvassa (ja noiden ihanien jattipostikorttien takana) uskontoaiheisia kirjoja ja muutamia tietsikkapeleja (The Sims ja muita vanhempia peleja), ja niiden alla Stenroos-suvun vanha fotoalbumi (tuo ruskea nahkakantinen), puutarhakirjoja, faktaa ja fiktiota muinaisesta Egyptista, yms.. Toisessa kuvassa lastenkirjoja ja sarjakuvia, seka CD-kokoelmani (josta suurin osa siina ruskeassa laatikossa).

Book shelf Book shelf Book shelf Book shelf

Ja vikan kuvarivin kolme ekaa kuvaa ovat kirjahyllyn oikeanpuolimmaisesta osasta. Ylahyllylla mm. Irvingia, Vonnegutia ja nukkekotikirjoja, niiden alla tyttokirjoja ja homppaa (huom: eivat aina sama asia!), Waltaria ja elamakertoja, jne.. Alimpana iirinkielisia kirjoja, nuotteja ja resepteja, seka sekalainen yhdistelma runoja, oppaita, fotoalbumeja yms..
Vikassa kuvassa pahvilaatikkokirjahylly, jossa Danielin tieteiskirjoja ja dekkareita.