060505walk05s.jpgPäätettiin eilen, että mentäisiin tänään aamupäivällä kävelylle. Siitä tulikin ihan mukava lenkki, sää oli kaunis ja muutenkin oli kivaa, mutta lähtövaiheessa meinasi kyllä palaa hihat.. Daniel heräsi reilut pari tuntia aikaisemmin kuin minä, mutta siinä vaiheessa kun mulla oli vaatteet yllä ja aamupala syötynä, hän plarasi yhä puolipukeisena nettiä.. Olisi nyt edes voinut sanoa mihin aikaan suunnilleen olisi valmiina, mutta ei - sen sijaan toisteli n. 5-10 minuutin välein olevansa valmis "nyt", eli mä seisoin sitten vuoroon yläkerran ja vuoroon alakerran eteisessä repimässä mielikuvituspelihousujani.
Postitin 20 kuvaa Bray Forumilla, tästä suoraan kys. ketjuun. Tuossa vasemmalla olevassa kuvassa on mikäliehanhi, joka ilmeisesti luulee olevansa joutsen, kun on jo aika kauan hengaillut joutsenten parissa. Otin hänestä paljon huonomman kuvan viime- tai toissavuonna, ja postittelin sitä eri lintufoorumeilla *yms*, mutta täyttä varmuutta lajista ei tullut, vaan arvauksia tuli 2-3 eri "merkin" väliltä. Täytyy myöntää, etten nyt muista niistä mitään! Jos menisi Irlannin lintufoorumille ja kokeilisi uudelleen paremmalla kuvalla. (Tuli vaan kuvatessa huono omatunto, kun ei ollut mitään sapuskaa linnuille.. Ovat niin kesyjä, että tulevat aina ihmisten luokse katsomaan, jos saisi leipää tms.. Leivän ravintoarvo ei taida olla niitä parhaita, mutta sitä kaikki lapsiperheet kuitenkin antavat linnuille, ja näköjään maistuu..)
Saatiin lopulta selville myös parin tutun koiran kohtalo - siis joiden omistaja murhattiin viime vuonna. Ovat nykyisin ilmeisesti uudelleenkotiutettuina Englannissa. Sitä tarkemmin ei kai asiaa saa selville, mutta toivottavasti saavat olla edelleen yhdessä. Uudelleenkotiutus oli myös hoidettu jonkun koira-shelterin toimesta, eli eivät ole joutuneet ihan mihin tahansa kotiin. Olisi ollut kiva vielä nähdä koiria, kun tykkäsin heistä, vaikka omistajansa olikin paska, mutta ehkä se on koirillekin parempi, ettei jotain vanhoja tuttuja lappaa katsomassa - voisi olla hämmentävää uudessa ympäristössä.