IMG_20140614_104837-normal.jpg    IMG_20140614_105216-normal.jpg

Muutama viikko sitten, auto oli Windsor Bray'lla täyshuollossa ja korjattavana (€520), nimenomaan sitä varten, että NCT (katsastus) oli buukattu tälle päivälle, ja halusin auton menevän läpi ekalla kerralla. Jätin sillä kertaa korjauttamatta pakoputkessa olleen reiän, mutta sekin korjattiin sittemmin edullisemmassa paikassa (Fast Fit, €150 - Windsor Bray olisi muistaakseni laskuttanut siitä korjauksesta €280..)

No, tänään oli sitten katsastus, ja auto failasi kahdesta syystä;

- kesä- ja talvirengas samalla akselilla (huom: älkää nyt ajatelko suomalaisittain, koska ei täällä ole olemassa mitään vitun nastarenkaita tms. "talvirenkaita"..)

- head lamp dipp beam (siis en muista suomeksi, mikä se auton etuvalo nyt on.. ja se lyhyt versio, mikä ei häikäise vastaantulijoita) ei toiminut

D:han osti mulle "uudet" (käytetyt) renkaat "joululahjaksi" (ajettuaan mun edellisistä renkaista yhden puhki, kun on jo kuukausitolkulla lainaillut aika vapaasti autoani, kun ei viitsi korjauttaa tai myydä omaansa..). Muistaakseni €140 ja tietty ilman kuittia.. Niin en tosiaan olisi edes itse voinut tietää että siellä on jotain erilaisia renkaita samalla akselilla, enkä usko että D:kaan tiesi, mutta Windsor Bray'n todellakin olisi pitänyt spotata moinen asia täyshuollossa, kun tarkoituksena on auton läpimeno katsastuksesta. Mutta ei.

Lisäksi, täyshuoltoon kuului kaikkien lamppujen yms. vaihto ja tarkistus.

Epäilen, että kys. pulju teki ne korjaukset, kun tekemättä jättäminen olisi ollut heti ilmiselvää, mutta se täyshuolto taisi olla lähinnä kevyt pölyjen pyyhintä raskaalla laskutuksella.

Vitun amatöörit. (Jos joku asuu näissä maisemissa, niin huollattakaa autonne jossain muualla kuin em. puljussa..)

Nyt on sitten kuukausi aikaa korjata em. ongelmat, ja buukata uusi katsastus (onneksi puoleen hintaan). Vituttaa silti, kun on soitettava silloin kun numeronsa on auki - netitse varaamalla joutuu odottelemaan kuukausia, että saa itselleen sopivan ajan (mullakin piti olla katsastus jo tammikuussa, joten olen ajellut buukkauspaperi käsilaukussa, jos garda sattuu tarkistamaan ikkunasta moiset asiat)..