Kylla on vaikeaa pitkasta aikaa "joutua" blogittamaan ilman kuvia.. Olisi kaikenlaista mielessa, mutta jotenkin ei viitsi ns. tuhlata aiheita, kun ei voi laittaa kuvia mukaan. Toivottavasti asia korjaantuu jo ensi viikon aikana =)

Just nyt istun paa pyyhepaketissa, kun pesin tovi sitten hiukset (ja loputkin itsestani, lol). Kynsinauhoilla oli selvasti jano. Poistin nimittain viimein Tullamoren -reissulla laittamani (varittomat) kynsilakat, ja lykkasin Niveaa peraan - tai siis ihan kasiin vaan - ja muutamaa minuuttia myohemmin, kadet ovat ihan kuivat, ja pitaisi kai niveoida uudelleen..

En ole niita ihmisia, jotka kosteuttavat saannollisesti ihoa, poistavat joka ilta meikit ennen nukkumaanmenoa, jne.. Ma joskus havahdun, kun iho on taas kuivahtanut siihen pisteeseen, etta sita voi nyppia irti palasina, ja sitten kaytan ehka parin paivan ajan jotain halpaa ruokakaupan satunnaisvoidetta, kunnes unohdan jalleen, ja sama kierre alkaa alusta =) Meikit (siis ripsivarit ja kulmakyna - en ma pahemmin muita kaytakaan) saavat olla niin kauan kuin niita voi korjailla, sitten vanhat pois ja uudet tilalle - ymparistoystavallisempaa, hei! Tulee kaytettya vahemman kaikkea =D

Ullakolla on kiva lemongrass (suomeksi?) tuoksu.. Muistin perjantaina vihdoinkin hakea kerrosta alempaa edesmenneelta 'saatanalta' saamani tuikkulyhdyn, missa on sellainen kuppi, johon voi laittaa vetta ja tipan jotain essential oil (suomeksi?). Tuikku sitten palaessaan lammittaa sen veden ja oljyn, joka tuoksuu kivasti. Pitaisi muistaa hommata sita varten jotain muutakin oljya. Pysyvampi tuoksu kuin esim. suitsukkeessa. Taalla tosiaan tarvitsee jotain hyvia tuoksuja, kun talo on aivan saastainen, ja varsinkin Nosferatun huoneen ohi kavellessa lehahtaa nenaan sellainen inhottava likaisen vanhan ihmisen haju..

Joku saattaa miettia, miksen sitten siivoa, jos taalla on niin saastaista.. No, ma olen asunut tassa vuodesta 1999, ja olen todellakin ehtinyt kokeilla vaikka mita, mutta vuosien mittaan sita vaan toteaa, etta jos saman katon alla on joku uber-saastainen ihminen, sita voi joko elaa siivoten 24h vuorokaudessa tai antaa koko paskan olla, koska lopputulos on kuitenkin jokseenkin sama. Ei ole edes oma mokkini - hukkukoot mun puolestani vaikka paskaan, sitten kun siirryn tasta eteenpain.. =)