rc_xmas3.jpg1. Onko sinulla joulu- tai adventtikalenteri (millainen)?
Ei ole. En edes muista, onko mulla ollut kertaakaan viimeisten kymmenen vuoden aikana adventtikalenteria (paitsi itse tekemäni miniatyyriversio nukkekodissa), kun sellaisia ei pahemmin näe Irlannin kaupoissa. Kerran näin jossain (Dunnes?) muutaman räikeänvärisen joulukalenterin, mutta eivät olleet mun makuuni.
2. Jokos on pikkujouluja juhlittu?
Juhlin pikkujouluja viimeksi kouluikäisenä. Oli niitä sittemmin ammoisissa duunipaikoissakin, mutta tein vain mainosjulisteet. Ei kiinnostanut juhlia vieraiden ihmisten kanssa, kun hädin tuskin kesti olla paikalla sen duunipäivän verran.
3. Mitä mieltä olet itsenäisyyspäivän vastaanotosta presidentin linnassa?
Ihan korrekti perinne. Plaraan nettitabloidien saiteilta pukukuvia, ja jos asuisin Suomessa, katsoisin varmaan telkkarista moiset pippalot, mutta ei ole käynyt mielessä katsoa netitse, mikä olisi kai sekin nykyisin mahdollista.
4. Ajattelitko katsoa linnan juhlia telkusta (kerro toki miksi), vai oletko ehkä jopa menossa itse paikan päälle, juhlimaan tai mellakoimaan?
Niitähän ei siis näe Irlannin telkkarista..
5. Entä onko kaikki joululahjukset jo hankittu? Hämääkö se että yli 300 kauppaa aikoo pitää ovet aattona kiinni?
Ei olla hankittu vielä yhtään lahjaa! Keskiviikkona tosin ollaan menossa ostoksille. Jouluaattona tuskin ollaan edes menossa minnekään, että ihan sama, ovatko kaupat kiinni vai auki. Tullaan 22/12 Suomeen, ja aatonaattona mennään hitusen ostoksille (Helsingin keskustaan). Olen emailitse jo tarkistanut, että yksi tietty kauppa on auki, ja sieltä olisi tarkoitus hakea yksi lahja..
(via)