Bagel Bagel Bagel Bagel

Bageleita tuntuu menevan edelleen runsaasti.. =D

Bagel with tuna Crisps and dip Tesco quiche Double bagel that looks like something else, lol..

Tuossa ylaoikealla oleva "tupla-bagel" naytti ihan joltain megahampparilta :o

Sunday dinner Bagel McD's apple pie with Haagen-Dazs vanilla ice cream Bagel and tuna

Ylla toiseksi viimeisessa kuvassa makkarin omenapiirakka Haagen-Dazs -vaniljajaatelon kanssa. Oli muuten todella hyva yhdistelma!

Been shopping.. Mmmm.. foodies..

Ylla oman ruokavarastoni taydennys (tosin maito on yhteinen), eli tamanhetkisia suosikkimurkinoitani. Tavallisia ja sesam-bageleita (normaalisti olisin ostanut vain yhden pussillisen kerralla, mutta olivat tarjouksessa, joten otin kahta erilaista), sekasalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, tonnikalaa, taytettyja oliiveja, antipasti-paketti, brie-juustoa, ja ihanaa Tescon bitter lemonia. Tuosta satsista riittaa kolmeksi paivaksi.

Bagel with Everything.. Bagel with Everything..

Ylla tayttelin heti kaupasta tultuani kahden bagelin aamiais/lounasta, ns. kaikilla mausteilla =D Tosin ekan bagelin jalkeen olin jo niin taynna, etta sain pakkosyottaa itselleni sen toisen, mutta tulipa syotya.. (Alla ekassa kuvassa kys. ateria)

Bagels Chocolates I'm taking to Finland Bagels Bagels

Poikkesin kronologisesta jarjestyksesta (OMG..), kun tama alla nakyva simppeli salaatti oli niin herkullinen.. =P

Bagel and salad

Lopuksi viela eilinen tuna-salaatti ja kourallinen mini-Smarties;

Tuna salad with a bagel Mini Smarties

Mainittakoon, etta noi mini-Smarties olivat ekat suklaat pitkaan aikaan! :O Ei edelleenkaan tee mieli suklaata, eika aavistustakaan mista se johtuu, mutta tuli aiemmin yhtakkia sellainen olo, etta ajatus noiden pienten suklaanamujen syomisesta ei tuntunut vastenmieliselta, joten vetaisin niita pari kourallista napaani, ja ihan hyvalta maistui! =D En usko, etta silti pystyisin syomaan jotain ihan tavallista suklaalevykamaa.