In Imatra..

Tamakin sopo venalainen kattila sai Hm:lta uuden kodin, kun ei sita vaan voinut heittaa pois tai antaa johonkin kirppikselle.. (Kuvassa N:n tilaama aamiaispuuro tyon alla.)

In Imatra..

Aloitin paivan vahiten houkuttelevasta hommasta, eli tyhjensin vinttikomerosta viela ne viimeisetkin kamat, ja lakaisin sen. (En raaskinut heittaa hyvakuntoista mattopiiskaa pois, joten ripustin sen viereisen vinttikomeron naulaan, kun komeron ovi oli avoinna - toivottavasti kelpaa jollekin..) Sitten otin viela rapsyja vintilta, ennenkuin lahdin sielta vikaa kertaa =)

In Imatra.. In Imatra..

Kun silloin aiemmin koin sen 'melkein-paskahalvauksen' vintille mentyani, ajattelin etta kantaisin kaiken suoraan roskiin.. ONNEKSI kuitenkin tuli viela kaytya kaikki lapi, kun siella oli pari laatikollista aarteita..

In Imatra..

On esim. kiva tietaa, etta on jotain yhteista isoisoisan kanssa, joka kuoli lahes viisi vuotta ennen syntymaani. (Viittaan lahinna harrastuksiinsa..)

In Imatra.. In Imatra..

Ylla pari varikuvaa em. isoisoisasta, toisen vaimonsa Ebban kanssa. Hanen ensimmainen vaimonsa, Tekla oli vaarini Sigurdin aiti, joka kuoli molempien lastensa ollessa pienia. Noissa kuvissa he muuten ovat isovanhempieni mokilla, Vahterus-jarvella. Vietin itse siella paljon kesalomia pienena. Nykyisin tuota huvilaa ei enaa ole, vaan paikan uusi omistaja on rakennuttanut sinne jonkun sieluttoman hirsilinnan.. Siitakin oli nimittain kuva isan jaamistossa.

In Imatra.. In Imatra..

In Imatra.. In Imatra..

In Imatra..

Iltapaivalla piti kayda allekirjoittamassa valtakirjoja asuntokauppaa varten, kun en itse ehtisi olla enaa silloin paikalla. Palatessa hirnuin marikaupalle =D En tiennytkaan, etta Suomessa on noin avoin kevythuumekulttuuri..

In Imatra..

Tanaan pystyin syomaan jogurttia, ja ihastuin tahan vaniljaherkkuun! Voi kun sellaista saisi taaltakin..

In Imatra..

Vihdoinkin kaikki oli kayty lapi, asunto oli tyhja ja lakaistu, ja oli aika lahtea sielta viimeista kertaa..

In Imatra..

Heippa vaan..

In Imatra..

Ei itse asiassa edes tuntunut haikealta, vaan lahinna helpotti. Asunto ja siihen liittyvat asiat ovat sotkeneet elamaani jo muutaman vuoden ajan, joten tuntuu lahinna hyvalta paasta eroon moisesta riippakivesta. Tuleva omistaja vaikuttaa sita paitsi asialliselta tyypilta, joten toivotan hanelle onnea taysremontin kanssa, ja olisi itse asiassa ihan kiva joskus mahd. nahda kuvia asunnosta valmiina, sitten kun han on aikeissa vuokrata tai myyda sita eteenpain.

In Imatra.. In Imatra..

Myohemmin nautittiin ilta-auringosta Hm:n parvekkeella, ja sitten lojuin helpottuneena sohvalla, katsellen asioita alhaalta kasin.

In Imatra.. In Imatra..

Iltasuihkussa kayneet N & O tulivat sohvalle pelaamaan puhelinpeleja. N taisi tuossa juuri keskittya matopeliin.

In Imatra..

Illemmalla tutkin viela talteen ottamiani papereita, kirjoja, yms.