DSCN9244.jpg

DSCN9241.jpg    DSCN9242.jpg

Muutama aamuöinen kuva keskiviikolta, ennen nukkumaanmenoa. Kello oli jotain 4:45 aamulla, ja siihen aikaan on jo melko valoisaa..

DSCN9247.jpg

DSCN9248.jpg    DSCN9250.jpg

Ja sitten muutamaa tuntia myöhemmin - kaunis aurinkoinen aamu =)

Keskiviikko oli tosi kiireinen, duunissa - kuten oikeastaan kaikki päivät nykyisin.. Illalla tuli isoja määriä niitä ilta-aikaan osuvia juttuja, jotka on tehtävä nopeasti, ja vaikka saan tehtyä yhden n. 2-3 minuutissa, en silti ehtinyt tehdä kaikkia vuoron loppuun mennessä, vaan piti jättää osa toisaalla Euroopassa olevalle teamille.

DSCN9251.jpg    DSCN9252.jpg

Tein lisää uunivoikkoja, kun yksi minipatonki oli jo kuivahtanut. Hiukan voita, valkosipulia ja juustoa, niin tuli ihan kelpoja uunivoikkoja =)

Torstaina en ottanut kuvia ollenkaan. Tuhlasin aamuni jonottamalla puhelimessa autovakuutuspuljuun, ja pääsinkin läpi, mutta vain tädille, joka ilmoitti heidän olevan kiireisiä, ja pyysi numeroani, että joku voisi soittaa mulle takaisin. Olin kuitenkin siinä vaiheessa jo valmistautumassa duunimatkalle, enkä olisi voinut ottaa jotain autovakuutuspuhelua duunissa, joten pyysin heitä rimpaisemaan seuraavana aamuna n. klo 11. Se kuulemma sopi, ja lähdin itse duuniin.

Kymppivuorossa oli pari nyyppää, joista toinen oli torstaina poissa (kipeänä), ja toinen toiseksi viimeistä päivää duunissa - sai toisen duunipaikan muualta. Viimeksi mainitulle tuli koneongelmia, joten hän ei voinut enää tehdä mitään, ja lähti sitten yli tuntia aiemmin kotiin, eli mulle jäi reilut kolme tuntia omin päin. Sain kyllä uskomattoman paljon hommia tehtyä! Ehdin jopa turista tovin puhelimessa uk:n kanssa =)

Kotiin tultuani, katsoin uusimman jakson Wayward Pines -sarjaa, missä paljastui nyt se "totuus". En osannut odottaa ihan niin radikaalia selitystä! Tosin, se tuntui jotenkin lapselliselta, ja monella tasolla mahdottomalta, mutta saa nyt nähdä miten sarja tuosta etenee..

DSCN9254.jpg    DSCN9255.jpg

Perjantaina heräsin hyvissä ajoin, että ehdin ruokkia kissat, yms., ennenkuin aloin odotella autovakuutuspuljun puhelua.. Odottelin.. Ja odottelin.. Ei tullut puhelua, joten päätin sitten rimpaista niille itse, ja onneksi sain asian hoidettua, kun edellinen vakuutus olisi mennyt umpeen lauantaina. (Vuosimaksukin oli n. satasen alempi kuin odotin!)

Muistin myös laittaa vettä ja pesunestetiivistettä edellisenä päivänä tyhjentyneeseen säiliöön..

IMG_20150612_143914.jpg

Menin kaupan kautta duuniin. Lähikauppa oli tilannut ihan mua varten kahdeksan laatikkoa tiettyä kissanruokaa, mistä Cara ja Cuddles tykkäävät, ja olin luvannut käydä hakemassa muonat torstaina tai perjantaina.

Ostin myös kolme pussia kissanhiekkaa, ja lihatiskin sedät huutelivat perään, että kuinka monta kissaa mulla oikein on! =D

Itselleni ostin pika-aamiaisen, ja lisäksi sellaisia perusjuttuja, jotka selvisivät autossa duuni-illan ajan. Siis leipää, perunoita, kuplavettä, yms.. Sitten menin duuniin.

Kymppivuorolaisista, se yksi nyyppä oli edelleen kipeänä ja poissa, ja kun toinen oli viimeistä päivää paikalla, hänen koneongelmiaan ei kannattanut enää korjata, eli olin sitten reilut viisi tuntia yksin paikalla..

Kaiken lisäksi, tärkein työkalumme meni nurin n. puolitoista tuntia ennen vuoroni päättymistä, ja alkoi toimia uudelleen vasta neljä minuuttia ennenkuin vuoroni oli ohi! Onneksi olin saanut jo tehtyä kaikki kiireisimmät hommat, eikä viimeisten parin tunnin aikana tullut enää niitä pikajuttuja, eli mitään ei jäänyt tekemättä, mutta harmitti kun en voinut tehdä sellaisia vähemmän kiireisiä asioita. No, ehdinpä taas jutella uk:n kanssa puhelimessa - se kun on jäänyt vähemmälle monien keskiyövuorojeni takia.

DSCN9256.jpg    DSCN9257.jpg

Tulin sitten kotiin, ja omistajien rottweiler tuli moikkaamaan, kun kannoin ostoksia takakontista sisälle - tein muutaman reissun, kun en ollut pakannut ostoksia kasseihin.

Yksi aamun heräteostos oli €2.50 mehujääsetti =D Päätin heti testata sitä, ja laitoin sinne mehutiivistettä, portviiniä, ja hiukan vettä..

DSCN9261.jpg    DSCN9259.jpg

Lauantaina kissat odottelivat jo aamupalaa, kun heräsin.. (Kuivaruokaa oli kyllä kupeissa.)

DSCN9265.jpg

Oli todella kaunis kesäpäivä, joten vein kissat tarhaan, ja päätin itse riuhtoa hiukan rikkaruohoja patioviidakosta..

DSCN9262.jpg

Aurinko porotti, ja tarvitsin kissoille jotain varjoa - otin pari pahvilaatikkoa mukaan =)

DSCN9263.jpg    DSCN9264.jpg

Mutustelivat innolla kissaruohoa..

Tuo patioviidakko on ihan pelkkää rikkaruohoa. Tykkäsin siitä, että oli hiukan puskaa tekemässä puutarhatunnelmaa, mutta varsinkin tuo patio-oven vierellä kasvanut puska olisi varmaan pian pistänyt koko talon vinoon, niin oli parempi raivata tässä vaiheessa.

DSCN9266.jpg    DSCN9267.jpg

Cara halusi pariin otteeseen sisälle, ja sitten takaisin tarhaan.. Mulla oli keittiön ikkuna auki, mutta kun varsinkin Cara on yrittänyt karata sen kautta seikkailemaan, niin varmistin narulla, ettei ikkuna aukea enempää kuin sen pienen raon.. (Keittiön hana näyttää likaiselta, mutta on itse asiassa ihan puhdas - kova vesi on tehnyt hanasta ja altaasta ruman läikikkään, ja hanan juuressa on patinaa..)

DSCN9268.jpg

DSCN9269.jpg    DSCN9270.jpg

Nautin oman myöhäisaamupalani patiolla..

DSCN9272.jpg    DSCN9271.jpg

DSCN9273.jpg    DSCN9274.jpg

Peltokin on taas melkoinen viidakko.. Odotan näkeväni jossain vaiheessa traktoreita =D

DSCN9275.jpg    DSCN9277.jpg

DSCN9278.jpg    DSCN9280.jpg

DSCN9282.jpg    DSCN9285.jpg

Kauniit rikkaruohot saivat jäädä paikoilleen..

DSCN9287.jpg    DSCN9286.jpg

Vielä olisi ollut kitkettävää, mutta en jaksanut enempää kerralla, ja "aseenani" oli edelleen vain lusikka ja sakset - ja paljaat kädet. Kastelukannukin pitäisi ostaa - sellainen iso. Nyt hoidan kasteluhommat vesipullojen avulla.

DSCN9288.jpg    today4.jpg

Olin aikeissa siirtää nuo valkoiset kerosiinitonkat pois silmistä, mutta sitten muistin, että ulkokissat käyttävät niitä portainaan, eli saavat nyt olla edelleen tuossa nurkassa..

Tein suomalaisia ristikkoja - TISSI =D

DSCN9290b.jpg    DSCN9289.jpg

Tuli hiukan väriä naamaan, kun huhkin muutaman tunnin puutarhahommissa =) Sitten popsin portviinimehujään, ja skypetin äidin kanssa.

Sen jälkeen olen lähinnä katsonut telkkaria. Pari jaksoa jotain poliisisarjaa, ja sitten taas nauhoitettuja jaksoja Masterchef Australiaa. Kissat ovat nukkuneet sikeästi (mitä nyt heräsivät jossain vaiheessa syömään), kaiken ulkoilun ja raittiin ilman jälkeen.

Itsekin menen nyt nukkumaan, kun menen aamulla taas Bray'hin katsomaan Pushya.