ralph-booger.jpg

Kuvituksena satunnainen Ralph Wiggum -kuva, Simpsoneista =)

Torstai ei onneksi ollut kovin kiireinen, mutta vaihdoin taas paikkaa, joten siinä meni suunnilleen tunti, kun sammuttelin kaikki, siirsin koneen ja kamat uudelle paikalle, ja availin sitten taas kaikki uudelleen. Edellisellä paikalla tulikin oltua ehkä 2-3 viikkoa! =D

Maanantaina on haastattelu siihen sisäiseen hakuun liittyen. Tavallaan en välitä, pääsenkö tulevaan teamiin vaiko en, koska nykyinen on olemassa ainakin kesään asti, ja jatkaisin siinä mieluusti. Mutta katsotaan nyt miten käy.

Maanantaina saattaa mennä myös talo remppakuntoon, kun saatan joutua jättämään kissat keskenään normaalia pidemmäksi ajaksi - ellei sitä haastattelua voi siirtää myöhäisempään ajankohtaan.. Normaali iltavuoroni alkaisi 13:30, mutta buukkasin itselleni ma & ti tunnin ylitöitä per päivä, niin että aloittaisin jo 12:30 - ajattelin tehdä ne ylityöt heti alkuviikosta, niin voisi ottaa rennommin loppuviikon. Mutta nyt sitten kutsuttiin haastatteluun jo klo 11, eli saattaa tulla tosi pitkä päivä. (Ja voisin sitten tehdä sen tiistain ylityötunnin jo maanantaina, kun olisin 11:30 jo paikalla..) Kyllä kissat muuten pärjäävät, kun ruokaa ja vettä on tarpeeksi tarjolla, vessavadeissa on tilaa ja hiekkaa, jne.. Mutta kun meillä on normaalirutiinit, niin sitten kun Mama onkin hiukan kauemmin poissa, voivat innostua ja riehua..

Piti leipoa ciabatta, duunista tultuani, mutta en jaksanut. Popsittiin kissojen kanssa purkillinen rice puddingia, ja kohta menen nukkumaan. Jos en aamulla ehdi tai jaksa hakea kaupasta jotain evästä mukaan, pitää sitten tilata duuniin vaikka pizza, tai jotain muuta. Toisinaan tilataan sinne kimpassa ruokaa.

En ole vielä päättänyt, menenkö Bray'hin lauantaina vai sunnuntaina. Just tämä viikonloppu olisi sellainen, että tosiaan haluaisin olla vaan kotona, mutta kun viime sunnuntaina en päässyt ollenkaan katsomaan Pushya (lumitilanteen takia), nyt on ihan pakko mennä viikonlopun aikana. Lauantaiksi on luvattu myrskyä, ja lauantailiikenne on muutenkin ahterista, mutta toisaalta, jos menisi lauantaina, niin saisi sitten sunnuntaina vaan hillua kotona. Pitäisi imuroidakin........