EnragedHotdogKing.jpg

(Kuva täältä)

Olipa perjantai..

Satuin heräämään melko aikaisin, eikä enää nukuttanut, joten päätin lähteä tuntia aiemmin, ja mennä kauppaan. Kissat kun eivät tykkää kuin parista (kalleimmasta) Felix-ruuasta, eikä kaupassa ollut viimeksi kuin yksi laatikko kys. ruokaa, joten raukat ovat joutuneet popsimaan "huonompaa" Felixia, ja kuivaruokaa..

Olin Supervalun "eteisessä" tunkemassa euroa ostoskärrylukkoon, kun koko paikallinen koulullinen n. 12-15-vuotiaita saapui kauppaan. Vitutti jo valmiiksi.

En ollut ottanut kotoa kuin pari banaania evääksi, kun suunnittelin ostavani kaupasta jotain ruokaa lounastarkoituksiin. Supervalussa on esim. kiva lounasbaari, mistä saa erilaisia valmissalaatteja.. En kuitenkaan päässyt lähellekään mitään lounasmurkinoita, kun sinne oli Koko Koulun Mittainen Jono.

Vittu.

Olin ajatellut ostaa kaikkea sellaista, mikä voisi olla päivän autossa, mutta päädyin ostamaan vain pikaisesti kissanruokaa ja -hiekkaa, kun en halunnut joutua jonottamaan kahta tuntia kassalle - eikä siellä muuten ollut sitä oikeaa Felixia nytkään! =/

Pääsin onneksi suoraan kassalle, mutta niitä teinejä vispasi siinä joka puolella, argh..

Olisin ehtinyt vielä ajaa kotiin, mutta en viitsinyt, kun kissat olisivat vaan innostuneet turhaan. Ajoin sitten duuniin, ja olin työpöytäni ääressä 75 minuuttia liian aikaisin. Huoh. Facebookitin siinä sitten puhelimella jonkin aikaa. Olin ajatellut hakevani kanttiinista jotain, mutta unohdin, että sekin oli jo mennyt kiinni - kun vasta edellisenä iltana tilattiin pizzaa, ei huvittanut tilatakaan mitään, joten meni sitten koko perjantai duunissa kahdella banaanilla ja parilla välipala-automaatin sipsipussilla. Oli aika kuvottava olo.

Ihmeteltiin muuten J:n kanssa, miksei välipala-automaateista voisi saada vaikka kolmiovoikkoja tai edes hedelmiä. Ovat kuitenkin viilennettyjä, mutta niistä saa vain sipsejä, keksejä ja karkkeja. Ja juoma-automaatit sitten erikseen.

Duunissa oli vähemmän kiirettä, kun on Bank Holiday -viikonloppu, ja lisäksi muutamat teamin uudet jäsenet saivat vihdoin tarvittavat oikeudet ja pääsivät keventämään työmäärää.

Myöhään illalla oli tosi hiljaista, ja suunnittelin tekeväni hommia minulle nimetyltä listalta (joka on keskiyövuorossa sellainen "jos on aikaa" -juttu). Sitten yllättäen tuli useampia emaileja kerralla. Ihmettelin yhtäkkistä rypästä, kunnes avasin ekan viestin, ja arvasin saman tien, että ne muut olisivat samanlaisia.. Tovia aiemmin lähtenyt kymppivuorolainen oli taas sotkenut (olen joutunut nyt useampana iltana korjailemaan hänen sotkujaan), ja hänen huolimattomuutensa takia, minun piti hakea puuttuvia tietoja, ja vastailla sitten niihin kaikkiin viesteihin, aiemmista viesteistä puuttuneiden tietojen kera. Koko hommaan meni n. tunti, eli puolet siitä ns. omasta ajastani (=yksin paikalla). Jos kollega olisi hoitanut oman hommansa huolellisesti (ei ollut todellakaan vaikea juttu, vaan ihan simppeli perusasia), olisin ehtinyt tekemään omalta listaltani huomattavasti enemmän duunia.

Vitutti ihan urakalla.

Aiemmin päivällä, se em. kollega onnistui nyysimään pari mulle nimettyä duunia (kun ei joko osannut tai muistanut tarkistaa, oliko duuneja jo nimetty jollekin), ja sen takia yksi homma tuli sitten tehtyä kahteen otteeseen, mistä olisi voinut seurata hirveä sotku, mutta onneksi se oli sellainen juttu, missä tuo tuplaantuminen ei ollut niin vakava asia.

Hirmu turhauttavaa, kun joku sotkee jatkuvasti, eikä ole edes ihan uusi jäsen.. Sitten kun hänelle menee puhumaan asiasta, niin aina on joku tekosyy valmiina, miksi juttu ei ollut hänen vikansa, vaan hänelle on kerrottu niin ja näin, tai ei ole kerrottu miten tehdään sitä tai tätä, tai yada yada yada, blah blah.. Muuten ihan mukava ihminen, mutta turhauttaa jatkuvasti korjailla sotkujaan. Hänellä on myös yrittäjätausta, ja mitä nyt olen puolella korvalla kuunnellut verotusselvityksiään ja vuokraneuvottelutaktiikoitaan, niin ei tosiaan ole tyhmä ihminen, mutta tuntuu sitten tekevän duunia huolimattomasti vain sen takia, että saisi listalleen isomman numeron tehtyjä duuneja - laadusta välittämättä.. (Onnistuisi kyllä huolellisemminkin - itse olen esim. koko viikon tehnyt paljon enemmän duuneja kuin hän, ja kaikki huolellisesti..)

Oli perjantaissa kyllä jotain hyvääkin - sain ajaa kotiin ilman mummoautoilijoita. Yksi pieni jänis oli todella lähellä jäädä alle - nökötti keskellä tietä just liikenneympyrän jälkeen. Onneksi selvisi kuitenkin ehjänä!

DSCN8932.jpg

Kotona lykkäsin kana-sieni-pie'n ja perunapaloja uuniin. Oli pakko syödä jotain ns. oikeaa ruokaa.

Lauantaisuunnitelmana on pysyä kotona, ja sunnuntaina Bray'hin.