Olin eilen hammaslekurilla, missa oli alunperin tarkoitus korjata yksi reika ja puhdistaa puolet legoista, ja toisella keikalla sitten toinen reika ja loput legot puhtaiksi. Hammaslekuri paattikin korjata molemmat reiat samalla kaynnilla, ja tehda puhdistuksen sitten erikseen.

Sain ensin puudutusainetta ikeniin, ja han laittoi tuplasti puudutusta vasemmalle puolelle, missa oli se luolan kokoinen reika.. Sitten sain menna odotushuoneeseen toviksi, odottelemaan puutumista. Siina vaiheessa huulet tuntuivat hiukan kuivilta, joten levitin rutiininomaisesti huulirasvaa, mutta sain hysteerisen hihityskohtauksen, kun en pystynytkaan hieromaan huulia vastakkain =D (Ylla demovideo, jonka tein kotona, mutta siina vaiheessa en ollut enaa niin puuduksissa - olin tosin jo ehtinyt kokea toisen hihityskohtauksen kotona, kun soin perunasalaattia, joka melkein valui samantien ulos..) Tuli myos mieleen, etta hammaslekurikeikka tai sen jalkeiset tunnit olisivat pahin mahdollinen ajankohta halvaantumiselle, kun oireet menisivat helposti puudutusaineen piikkiin :o

Kun sitten 'paasin' (=jouduin) porattavaksi, han aloitti oikealta puolelta. Tunsin hiukan kipua, mutta irvistin mielessani ja puristin tuolia.. Vasemman puolen reikaa poratessa jouduin kuitenkin ekaa kertaa ikina pyytamaan lisaa puudutusainetta! :o Sattui ihan saatanasti.. Han sitten lykkasi sen verran lisaa ainetta ikeniin, ettei kuulemma sita enempaa voisi enaa lykata, ja sen jalkeen en sitten tuntenutkaan yhtaan mitaan =D

Reika oli kuulemma sen verran massiivinen, etta han kehotti pitamaan sormet ristissa etta paikka kestaisi torstaihin asti - han jatti molempien paikkojen viimeistelyn tehtavaksi puhdistuskeikan yhteydessa. Hampaan valissa oli myos jotain sen verran jumissa, etta hankaan ei meinannut saada sita pois sielta.. Ilmankos suu oli hiukan arka siita kohtaa.

Nyt vaan valitettavasti nayttaa silta, etta saatan joutua siirtamaan torstain aikaa myohemmalle ajankohdalle.. Sain nimittain ihan yhtakkia iskeneen nuhan! Diagnosoin sen man flu'ksi (ei tule mieleen suomenkielista termia..??), eli aion valittaa oloani muutaman paivan, kenellakaan ei ole ikina ollut yhta kurjaa, ja mua pitaa palvella. No, tuosta viimeisesta nyt voi vain unelmoida..

Keuhkot rohisevat, kohin jatkuvasti arsyttavaa kuivaa yskaa, vasyttaa ihan hirveasti, jne.. Olen vedellyt nokosia ullakkotelkkarin edustalla, ja tassa vaiheessa aivot ovat ihan hereilla, mutta kroppa ei jaksa kovin paljoa kerrallaan. Katselen siis enimmakseen telkkaria makuuasennossa, ja nousen valilla toviksi juomaan hunajamaitoteeta ja roikkumaan netissa.

Sikali kylla todella hieno ajoitus nuhalle, etta talla viikolla ei ole iltakursseja (mid term break), joten ei tarvitse menna sinne yskimaan.

Ehka rimpaisen tanaan hammaslekurille ja pyydan vaikka toistaiseksi pitamaan sen ajan voimassa, elleivat tarvitse sita jollekin toiselle.. Olisi kylla hienoa saada koko hammashomma hoidettua talla viikolla. Tietty sitten on pakko perua, jos tama arsytysyska jatkuu..