IMG_20140505_052025-normal.jpg    IMG_20140505_143922-normal.jpg

Kaksoiselämä jatkuu edelleen.. Aamuyöllä muutama laatikko / kassi Esmeraldaan, ja töihin.. 2-3 kertaa viikossa duunista uuteen kotiin, tavarat autosta sinne, ja takaisin Bray'hin.. Kaksi avainnippua, jne..

Tänään oli aivan tavattoman kiire päivä duunissa, joten oli erityisen ihanaa kellahtaa omalle (isolle ja mukavalle) sohvalle katsomaan toviksi telkkaria, ennenkuin asettelin päivän rahdin paikoilleen.

IMG_20140505_162040-normal.jpg    IMG_20140505_162338-normal.jpg

Ei tehnyt ollenkaan mieli lähteä toiseen kotiin, mutta pakko tietysti vielä..

Nyt olen vienyt sen verran tavaraa uuteen kotiin, että sen jo huomaa ullakolla - kirjahylly ammottaa suurimmaksi osin tyhjänä, laatikkopinoja on kadonnut.. Tavaraa on tosin edelleen paljon siirrettävänä, muttei enää kovin paljon omilla keikoilla, vaan sitten jossain vaiheessa on otettava pakupalvelu. Uk:n paku on valitettavasti liian pieni tietyille jutuille (se on sellainen puolipaku - en ole varma onko tuo suomeksi oikea termi..?)

En ole vielä laittanut oikein mitään uuden kodin laatikoihin ja kaappeihin, kun niiden uudelleenjärjestelyssä olisi sitten isompi urakka kuin kaiken viemisessä perille, laatikoiden ja kaappien putsaamisessa, ja käytännöllisessä järjestelyssä.

Harkitsin jääkaapin siirtoa eteisestä keittiöön, portaiden alle, mutta sillä seinällä on patteri, joten enpä laitakaan.. Sen sijaan, saatan siirtää pakastinta hiukan vasemmalle (eteisen kodinhoitopäädyn työtasolla), kun se on matala, eikä blokkaa ikkunaa, ja sitten nostaa jääkaapin lattialta sen pakastimen nykyiselle paikalle, niin että se olisi kätevämmällä korkeudella. Työtason alle vapautuvaan lattiatilaan mahtuisi vaikka 2-3 isoa säilytyslaatikkoa, johon menisi esim. talvivaatteita tms. (Ajattelin mahd. hankkia sängyn alle sellaisia säilytysmuovijuttuja, joista voi imeä imurilla ilmat pois.. Tai sitten vaan ihan tavislaatikoita vaikka IKEAsta.. Sinne saa mahtumaan paljon tavaraa pois silmistä, eikä sängyn alle mahdu kerääntymään pölyä, jos siellä on laatikoita..)

Ei mitään hoppua saada kaikkea heti valmiiksi, vaan sitten kun kaikki kamat on siirretty, niin voin rauhassa miettiä toimivimpia ratkaisuja. Haluan luoda sellaisen kodin, joka miellyttää omaa silmääni (nimim. ekaa kertaa ikinä), missä itsellä ja kissoilla on kiva olla, ja minne on kiva kutsua kavereita visiitille.

Olen miettinyt esim. mitä tehdä käytetyn futonini ja sohvapöytäni kanssa.. Ja olohuoneessa (Bray'ssa) on perintö'arkku'kin, ja sitten on treadmill (juoksumatto?), joka taipuu kyllä pois tieltä, mutta vie silti jonkin verran lattiatilaa.. Se on ollut vuosikausia vaan vaatetelineenä, mutta periaatteessa haluaisin ihan käyttää sitä - en todellakaan juoksemiseen, mutta olisi esim. kiva katsoa telkkaria samalla kun on "kävelyllä" =D

Futonia en tietenkään enää käytä sänkynä, kun uudessa kodissa on ihana parisänky, mutta se on tuoliasennossa todella mukava, ja toivonkin saavani sen mahtumaan vaikka johonkin pihaovien tienoolle, ilman että huoneesta tulee ahtaan oloinen.. Voisin ommella siihen uuden päällisen, joka sopii uuden kodin väreihin..

Sohvapöytä ei taida oikein sopia mihinkään, ellei sitten makuuhuoneeseen.. Tykkään siitä kuitenkin sen verran, etten haluaisi myydä pois.. Sellainen vankka puupöytä..

T jätti taloon työpöydän, joka on kyllä kiva, mutta voi olla että pitää laittaa se eteenpäin.. Kys. nurkkaukseen vapautuisi mukavasti lisätilaa - tosin sitten ainoa työtaso esim. askarteluille, olisi keittiön lasipöytä, ja jos innostuisin taas piirtämään, en voi piirtää pyöreän pöydän äärellä. Se ei vaan toimi. (Siksi lopetin Bray'hin muuttaessani piirtämisen, kun täällä oli vain pyöreä pöytä..)

Nukkekotikirjalipasto mahtuu keittiöön, joten ehkä tulee vihdoin rempattua sekin.. Lundby muuten voisi mahd. mennä sen päälle.. Hmmmm..

IMG_20140505_162205-normal.jpg

Oli hiukan pilvinen päivä, joten en käynyt puutarhan puolella ollenkaan. Toivottavasti ensi viikolla saisi rakennettua sen kissatarhan valmiiksi.

Lauantaina olisi tarkoitus viettää M:n seurassa viisuiltaa, ja jäädä ekaa kertaa yöksi uuteen kotiin - toivottavasti onnistuu!