070811_026s.jpg
Eilen oli pitkä kuvauspäivä (Tudoreiden kakkoskautta taas..) 4:40 aamulla tuli taksi noukkimaan mut studion portille, ja onneksi olin varannut sen, koska studiobussi ei ajanutkaan tällä kertaa Bray'n läpi, eli jos olisin odotellut sitä Royal Hotelin kulmalla, olisin joutunut panikoimaan ja hoitamaan itselleni kalliin taksin Dubliniin asti!
Mentiin suoraan.. hmmm.. mikä se on suomeksi, puvustamo? puvustaja? pukuhuone? Siis vaihtamaan extra-releet niskaan, joka tapauksessa. Ja sitten meikattavaksi ja letitettäväksi. Kuten kuvasta (yllä) näkyy, olin taas likainen horo, mutta onneksi tällä kertaa tukastani ei tehty ihan yhtä sotkuista kuin viimeksi, eli sen harjaaminen jälkeenpäin oli vähemmän tuskallista.
070811_011ds.jpg
Kuvattiin siinä samalla pätkällä, mistä just torstaina mentiin Leonardo-näyttelyyn. Melkein koko päivä meni just em. kadulla, ja illalla vielä pari ylityötuntia "Roomassa", eli siellä hiekkaveistosten vierustalla, sinistä ja vihreää taustaa vasten. Lounastaukoa oli vain 20 minuuttia, ja sen lisäksi pariin otteeseen ehti pikaisesti vessatauolle, mutta muuten ei ollut taukoja ollenkaan. Tai siis kyllähän kuvauksissa riittää taukoja, mutta niiden aikana oli pysyttävä paikoillaan, koska uudet otokset kuvattiin mahd. pian. Tuosta kaikesta tuli kyllä ylimääräistä korvaustakin, mikä oli ihan kiva juttu..
070811_017ds.jpg
Ikään kun noissa likaisen horon asusteissa ja likameikeissä ei tuntisi muutenkin itseään tosi hehkeäksi, asia vielä korostuu, kun näkee täydellisesti tällättyjä staroja, kuten yläkuvan Anne Boleyn (oik. Natalie Dormer) ja alakuvan Henry VIII (Jonathan Rhys Meyers).
070811_020ds.jpg
JRM muuten vaikutti tosi mukavalta. Tuli paljon juttelemaan extrojen kanssa, ja poseerasi mieluusti kännykkäkameroille (jotka ovat varsinaisesti pannassa, mutta kaikilla niitä tuntuu olevan, ja puhelimet tulevat esiin joka tauolla, paitsi joskus päivän puolivälissä kaikki väsyvät ja jättävät puhelimensa piiloon, joku sukkiin, joku taskuun, jne..). Mua harmittaa vain se, että otin parhaan JRM-kuvani yhden extra-tutun kera, koska hän päättikin myöhemmin, ettei haluakaan nettiversioon, joten nyt mun parhaassa kuvassani on sitten musta silhuetti! Pah. Tein kuitenkin kropatun puhelimen taustakuvaversion, jossa vain JRM:
070811_jrmdd.jpg
Päivän kaikki kuvat Bray Forumilla - tässä suora linkki.