DSCN9348.jpg

En jaksanut herätä niin aikaisin, että olisin lähtenyt Wicklow-ajelulle, joten siivosin ensin kylppärin ja eteisen, pidin sitten taukoa, ja siivosin loput alakerrasta. Uskomatonta miten paljon kissankarvaa irtoaa matosta, kun putsaa sillä ikkunanpesuvempaimella, minkä nimi nyt vaan ei pysy mielessä..

DSCN9339.jpg    DSCN9340.jpg

Aamupalaksi / lounaaksi kanavoikkoja.. Cara tarkkaili koiria omasta suosikki-ikkunastaan..

DSCN9341b.jpg

En jaksanut siivota samaan putkeen yläkertaa, joten siirryin ulos, kun oli upea ilma. Yllä Bray'n Tescosta ostetut puutarhavempaimet - tuo spray-pullo on ihan lelu, mutta kun mulla ei ollut mitään spray-pulloa, niin ostin tuon. Voin suihkutella yrttejä, tms.

DSCN9342.jpg    DSCN9343.jpg

Kun roskis oli tyhjennetty tiistaiaamuna, sain vihdoin poistettua kaikki aiemmat rikkaruohot, yms. puutarharoskat. Roskis ei välttämättä ole ihan oikea paikka niille, mutta ei oikein ole muutakaan vaihtoehtoa. Vielä riittää kitkettävää, mutta en jaksanut kaikkea kerralla. Osa oli sellaisia, joiden juuri oli vahva ja syvällä. En edes saanut koko juurta ylös, mutta kaadoin etikkaa ja suolaa jämille, että toivottavasti kupsahtivat siihen..

DSCN9346.jpg    DSCN9345.jpg

Voin pitää patio-ovea auki vain kissojen ollessa tarhassaan. Ihan kiva saada tehotuuletettua talo.

DSCN9344.jpg

Tuo uusi talo näyttäisi nyt olevan valmis tämän päädyn osalta. Telineet poissa, jne.

DSCN9347.jpg

Kissoilla vaikutti olevan ihan kivaa tarhassa, vaikkei siellä olekaan vielä muuta kuin multaa, pari kasvia, ja ulkoilun aikana myös pari auringolta suojaavaa pahvilaatikkoa, vesikuppi, ja kuivaruokakupit.

Olivat siellä muutaman tunnin ajan, ja sitten Cara halusi sisälle - tulee tarhan ovelle miukumaan. Cuddles ei halunnut vielä sisälle, joten annoin Cuddlesin olla ulkona kauemmin =)

Cuddles on kyllä melkoinen mötkylä - kantaessa varsinkin huomaa.. Ei olla vielä hänen kanssaan oltu kertaakaan eläinlekurilla, mutta muistaakseni elokuussa olisi molemmilla taas rokotusten paikka, eli viimeistään silloin pitää jutella myös Cuddlesin painosta.. Olisi varmaan hyvä juttu hiukan keventyä, mutta se voi olla hankalaa, kun en oikein voi erottaa kissoja toisistaan pitkän duuni-iltani ajaksi, ja jos Cuddlesilla on jotain erikoisruokaa, niin Cuddleshan menee vaan popsimaan Caran tavisruuat..

DSCN9349.jpg

Pavuntynkiä..

DSCN9350.jpg    DSCN9351.jpg

Salaatti- ja yrttiloota voi edelleen hienosti - pakastin jo hiukan tilliä.. Vihreässä purkissa kasvaa vihdoinkin jotain, mutten ole ihan varma, ovatko nuo niistä kukansiemenistä, vai jotain rikkaruohoja =D

Taidan jättää ajelun viikonlopulle, ja lomailla huomennakin (ts. tänään, kun ollaan jo perjantain puolella) ihan kotona. Olisi varmaan fiksua siivota yläkertakin, ja voisi vaikka pyykätä lakanoita. Sääennusteen mukaan huomenna saattaa tulla sadekuurojakin, että ei niin loistava ilma vuoristoajelun kannalta.