Tuli vetaistya reippaat tiistaikannit ruotsalaiskavereiden kanssa =D R on yksi (virkaialtaan) vanhimpia nettikavereitani, joka tekee toisinaan Irlannin-reissuja kolmen porukalla. Tavattiin ekaa kertaa 'offline', kun han oli P:n ja H:n kanssa Galwayssa, missa meilla oli legendaarinen ja osin spontaani kansainvalinen ilta, minka loppuvaiheessa tosin vain ruotsalaiset olivat paikalla, ja kannilaulettiin Nordmania =D
Seuraavan kerran tavattiin jo Bray'ssa - P oli silloinkin mukana, mutta en enaa muista kuka silla reissulla oli kolmantena heppuna. Siitakin on sentaan jo yli kymmenen vuotta!
Myos talla reissulla P oli mukana, ja nyt kolmantena kaverina oli D, ja neljaskin ruotsalainen oli mukana, mutta han asuu taalla Bray'ssa, eli ei sinansa kuulunut heidan matkaseurueeseensa. En nyt toistaiseksi postita isompaa kuvaa, kun R ei ole viela kysynyt kaikilta sopiiko tunnistettavamman kuvan blogittaminen.
Daniel jaksoi urheasti olla mukana melkein koko illan, vaikka selvana on varmaan aika tylsaa seurata muiden kupittamista :o

Kirjoittelen taman viikon maisemareissuista sitten kun netitan kuvat (tosin Facebookista loytyvat jo, eli kaverilistalaiseni voivat plarata sielta - ja kylla niiden albumien pitaisi nakya muillekin).