Tarkoituksenani oli yopyykata pyyhkeet - meilla ei ole mitaan pyykkikoria, joten likaiset pyyhkeet kasaantuvat eteisen ylatasanteen kaiteelle odottamaan pesua, ja jokaisella on oma likavaatepinonsa. Sain kuitenkin paskahalvauksen, kun havaitsin, etta Daniel oli syysta tai toisesta napannut yhden ns. paremmista pyyhkeista likapyykkipinosta (kaapissa kun olisi puhtaitakin, ja jos han vie makuuhuonetoimistonsa puolelle pyyhkeen, se paatyy usein tyoskentelyalustaksi / kissojen kuivaleivottavaksi / tms., eli olisi suotavaa etta kyseessa olisi joku pariton vanha pyyhe, eika uusi osa ihanaa pyyhesettia, jonka aitini lahetti joululahjaksi..

No, han oli jo mennyt nukkumaan, eli en voinut hakea pyyhetta pestavaksi, enka sitten halunnut pesta niita muitakaan, kun se yksi pyyhe olisi sitten jaanyt pyorimaan siihen ja odottamaan etta saisin koottua seuraavan koneellisen 60 asteessa pestavia. Pesin sen sijaan omia kuteitani.

Tassa pesukoneen lahistolla istuessa tulee aina tunne, etta kone pitaa aivan helvetillista metelia, ja varmaan kaikki naapuriraukat heraavat.. Olen kuitenkin testannut, etta sen aani tuskin kuuluu ylakertaan ollenkaan (edes linkousvaiheessa), ja kun ollaan oltu naapureiden talonvahtina heidan lomamatkojensa aikana, ollaan kayty kuuntelemassa heidankin puoleltaan. Ihme kylla, aani ei kanna sinne asti ollenkaan. Hyva niin!

Ulkona on jo aika valoisaa (kello on 4:40 aamulla), ja just nyt vaikuttaisi olevan puolipilvista. Rakastan ripustaa pyykkia narulle oisessa tai aamuoisessa puutarhassa. Seurana on vain kissoja ja luontoaania. Nytkin houkuttaisi odotella viela muutama tunti, etta (mahd.) aamuaurinko ehtisi paistamaan takapihan nurmikolle, ja menna sitten suoraan siihen vetamaan "younia".. Periaatteessa sinne voisi menna jo nyt, mutta tarvitsisi peiton lammikkeeksi, ennen sita toivottua auringonpaistetta. Mullehan ei olisi paskan valia, mita naapurit moisesta ajattelisivat (jos sattuisivat nakemaan ikkunastaan - tod.nak. eivat edes huomaisi), mutta meilla muut saisivat ehdottomasti paskahalvarit, mallia "mita naapuritkin sanoisivat", joten menen kai sitten muutamaksi tunniksi sisatiloihin nukkumaan, ja koitan herata nurmikkojatkoille, jos sielta loytyy sita aurinkoa..