Harmittaa, kun kissaraukat joutuivat paastoamaan ihan turhaan aamuun asti.. Oma oloni oli nimittäin aamulla (ja on yhä) sen verran kipeä, että jo pelkkä ajatus vaatteiden vaihdosta yms., saati eläinlääkärille menosta (aamulla JA illalla), oli ihan liikaa. Niinpä sitten ruokin kissat aikaisin aamulla, ja heti kun eläinlekurin pulju avasi ovensa (ja puhelimensa), rimpaisin ja siirsin röntgen-aikaa torstaiksi. Toivottavasti voin jo siihen mennessä paremmin, ja ehkä Danielkin on jo päässyt sairaalasta, niin että päästään helposti autolla..

Voi olla, että joudun itsekin käymään lääkärillä, mutta ajattelin odotella huomisaamuun ennenkuin mahd. varaan ajan.. Tänään olen ollut koko päivän sängyssä. Ensin luin This Year It Will Be Different loppuun (Maeve Binchyn jouluaiheisia tarinoita), ja sen jälkeen aloitin Khaled Hosseinin The Kite Runner, joka vaikuttaa todella mukaansatempaavalta.

Anoppi oli ostanut pari Dunnesin mikroateriaa, ja söin kanaa tikka masala, mikä on vahvasti maustettu (varsinkin se riisi), ja normaalisti sen tuoksu täyttää koko talon - niin varmasti tänäänkin - mutta en haistanut tai maistanut mitään! Tunsin vaan mukavan lämpimän tunteen kielelläni, mutta muuten olisi voinut ihan hyvin olla vaikka pahvipuuroa.. Tavallaan sääli, että meni hyvät maut ns. hukkaan, mutta toisaalta, tulipa syötyä lämmin ateria. Sama juttu Eucalyptus-teen kanssa.. Siis sulatin puoli askillista Fazerin Eucalyptus-pastilleja kuumaan veteen ja lorautin maitoa sekaan. Hengittelin höyryjä, jotka normaalisti tuoksuvat ihanalle, mutta en aistinut mitään, juodessakaan. Nyt tuntuu lisäksi tulevan yskänrokko huuleen.. Sexy.. No, mulla on Carmexia ja Viraliefia.

Olen Danielin koneella, eli sen takia sain tänään skandit mukaan, kun sormet muistavat ne vielä, tässä PC-näppiksellä..