Nukuin viime yona lyhyita patkia. Olisin ihan mieluusti pysynyt sangyssa, mutta herasin aina siihen kun hengitystiet olivat melkein kokonaan tukossa, ja niistettyani ja kohittyani ne auki, tuntui sitten paremmalta istua tovi, kun henki kulki paremmin..

Klinikka missa yleensa kayn GP:lla, ei ole viikonloppuisin auki, joten rimpaisin aamulla paivystysnumeroon, ja sielta lupasivat soittaa kun voisin menna paivystavalle lahiklinikalle.

Ei ollut mitaan aavistusta mihin aikaan puhelu tulisi, joten vegetoin ullakkokuteissa ja roikuin Facebookissa.. Soittivatkin aika pian, ja tuli kiire pukeutua :o Kirosin kavellessani ylamakea - ei helpoin juttu, kun hengitystiet ovat melko tukkoiset..

Paivystava laakari oli hilpea - olisi jotenkin ollut enemman paikallaan jossain amerikkalaisessa nuortensarjassa. Mutta sain tuhdin penisilliinikuurin ja pinon vahvoja sarkylaakkeita, joita en edes pyytanyt :o (No, hyva olla olemassa, jos tulee joskus tarvetta.)

Apteekissa piti odotella aika kauan, kun heilla oli joku laatikkorumba menossa reseptitiskin takana. Haalin odotellessa muita ostoksia, kuten kauan etsimaani talkkia (nimim. miksen mennyt aiemmin ostamaan sita apteekista?!?), Fisherman's Friend -pastilleja, yms. Lopulta kavin viela ostamassa Tescosta vinon pinon paperinenaliinoja.

Just nyt, aani on mennyt kokonaan ja saan valilla vilunvareita, vaikka vaatteita on monta kerrosta, mutta toivottavasti penisilliinista alkaa olla jo huomiseen mennessa apua.