At Snakebite, Dublin At Snakebite, Dublin

Ma en pida tatuoinneista, ja olen aina sanonut, etten ikimaailmassa ottaisi sellaista. Joten meninpa sitten ottamaan tatuoinnin =D
Olin googlettanut tatuointipuljuja Dublinista - en halunnut menna paikalliseen, vaikka Bray'stakin loytyisi ainakin kaksi hyvamaineista paikkaa. Snakebite vaikutti parhaalta seka sijaintinsa etta maineensa kannalta, ja olin tiedustellut heilta asiaa jo netitse.
Heilta ei voi varata aikaa lauantaiksi, koska kys. paiva on varattu walk-in asiakkaille. Ajattelin menna kokeilemaan, josko heilla olisi aikaa pienelle tatuoinnille, ja jos ei olisi ollut, olisin sitten tehnyt ajanvarauksen ensi viikolle. Ehdin paikalle suunnilleen neljan aikoihin, ja sanoivat, etta voisivat tehda tatuoinnin kuudelta - siis sulkemisaikaansa, mutta Erin voisi jaada tatuoimaan mua =)
Lahdin sitten tappamaan aikaa siihen lahialueelle, ja se osoittautui todella vaaralliseksi lompakolle :o Ensin poikkesin Penneys'iin, mista ostin €7:lla kahdet urheilurintaliivit, joita kylla tarvitsin (ei, EN ole alkanut urheilla, enka ala!!). Sitten poikkesin Accessorize'n liikkeeseen, kun heilla on yleensa kivaa tavaraa, ja ajattelin etta siella menisi aikaa.. No, meni sitten rahaakin.. Tosin €15.80 nyt ei ole hirmu paljon, mutta en varsinaisesti tarvinut sopoilla kissankuvilla koristeltua kolikkolompakkoa, tai taas yhta sopoa muistikirjaa.. Hiplasin myos ihanaa tuubihuivia, mutta jatin sen onneksi ostamatta - maksoi melkein 30 euroa.. Sitten menin Insomniaan cappuccinolle, ja taas meni €2.80.. Olin jo matkalla takaisin tatuointipuljulle, kun eksyin viela GameStop'iin, missa oli Sims3-lisareita tarjouksessa.. Ostin kaksi lisaosaa ja yhden stuff pack'in. Siina vaiheessa mulla ei edes ollut enaa tarpeeksi kateista (siihen nahden, etta olin maksanut vasta osan tatuoinnista takuumaksuna, ja maksaisin sitten loput palattuani paikalle), joten vingutin pankkikorttia, mita en periaatteessa halua tehda ollenkaan.. Viela olisi ollut reilut puoli tuntia aikaa, mutta palasin suosiolla Snakebite'en, kun lompakko ei olisi kestanyt enaa enempaa tuhlaamista! Toisaalta, siita on varmaan useampi vuosi kun olen viimeksi ostanut jotain mita en varsinaisesti tarvinut.

At Snakebite, Dublin At Snakebite, Dublin

At Snakebite, Dublin

Erin, jota tuossa ylakuvassa rei'itetaan, teki tatuointini =)

At Snakebite, Dublin

At Snakebite, Dublin At Snakebite, Dublin

At Snakebite, Dublin

Paikka oli oikein viihtyisa ja porukka mukavaa. Itse tatuointi tapahtui sitten kerrosta ylempana, enka tullut ottaneeksi sielta kuvia - se oli sellainen pitka valkoinen huone, jossa yksi hierontapoytamainen taso isompia tatuointeja varten, muutamia tuoleja, yms.
Olin yllattynyt miten nopeaa ja suht. kivutonta tatuointi oli! Olisin itse asiassa halunnut tahden sormeeni, mutta he eivat tatuoi sormia eivatka kasvoja, kuulemma sen takia etta kys. paikoissa tatuoinnit eivat ikaanny hyvin. Olin myos alunperin ajatellut jotain muuta varia kuin mustaa, mutta he suosittelivat mustaa sen takia, etta se kuulemma ikaantyy parhaiten. Luotin asiassa ammattilaisiin.
Sain myos mukaani selkeat printatut ohjeet jalkihoitoa varten - tosin olin jo lukenut asiasta heidan saitiltaan ja muutamalta muulta saitilta, ja ostanut valmiiksi myos suosittelemansa Bepanthen-voiteen, joka on tarkoitettu vaippaihottumaa varten. Hihitytti, kun menin ostamaan voidetta apteekista, ja myyja kysyi heti tuleeko se tatuointia varten! =D En siis nayta vaippaikaisen aidilta/mummolta..

I'm a badass =)

Ylla tuore tatuointi, viela kelmussa.. Alla nakyy paremmin;

My Star (well, I do love the song as well)

Ja tahan loppuun paivan ostoksia;

Oops, how did this happen?