En ole ehtinyt / jaksanut vielakaan kasitella niita virtuaalikasaantuneita kuvia viimeisimmilta maisema-ajeluilta ja luontokavelyilta, ja muutenkin aika on lentanyt ihan huomaamatta. Olen kuvannut tuotteita yhdelle saitille ja rakentanut sita saittia (ei oma, eli ei siita sen enempia), ja korjaamopuolellakin (lue: olohuoneen lattialla) on ollut kiiretta. Lisaksi olen yrittanyt vahan jarjestella ullakkoa, mika on tosin vaikeaa, kun ei ole huonekaluja. Siis esim. lukuisia askartelutarvikkeita olisi niin paljon helpompi pistaa jarjestykseen, jos olisi vaikka jotain lipastoa tai hyllysysteemia, tms.. Irlannin IKEA avaa heinakuun lopulla - toivottavasti olisi sitten myos varaa ostaa jotain halpishuonekaluja. Mulla on kaikki vaatteetkin vaan viikattuina pinoina keraamassa (ja tuottamassa) polya, kun niille ei ole mitaan paikkaa. Ei ihme, etta on vahan astmaan viittaavia oireita.

Eilen liimasin pari kaapelirullaa yhteen, ja pinosin sen tasoille sitten askartelukamoja. Eipa tuo kovin kaunis ole, saati kaytannollinen, mutta ehka kuitenkin parempi kuin miljoona paperikassia. Tekisi mieli paallystaa koko komeus jollain.

Autosta puhkesi eilen toinen takarengas, ja se oli tosi hankala saada irti, kun metallipinnat olivat jotenkin jamahtaneet toisiinsa. Ilmeisesti aika yleinen ongelma, mutta enpa ollut sellaisestakaan ennen kuullut! Saimme kuitenkin renkaan irti ja vararenkaan tilalle. Samalla viskattiin moottoripyora kasaan, vaikka sopivaa sytytinosaa (CDI unit) ei ole viela tullut vastaan. Hommattiin Lidl'ista sellainen auton suojapeite, joka suojelee nyt parraa sateilta yms.