Meilla on onneksi todella hyva kraanavesi - paremmanmakuinen kuin monet testaamani pullovedet - eli ostan todella harvoin pullotettua vetta, ja silloin kun ostan, pidan sen pullon uusiokaytossa pitkaan, tayttaen sen yha uudelleen kraanavedella, jota saatan pitaa jaakaapissa, jos haluan sen oikein kylmana. Useimmiten pullo on vaan jossain tartuntaetaisyydella..
Viimeksi ostin pullotettua vetta Tampereen lentokentalta, kun kurkku oli jo hiukan kipea ja muutenkin halusin koneeseen jotain juomista. (Joo, saahan koneesta ostaakin juomista, mutta se on kallista ja joutuu odottelemaan myyntikarrya..) Valitsemani vesi oli Bonaquan villivadelmalla maustettu versio. Se olikin todella hyvaa - vadelman maku oli just sopivasti vain aavistuksenomainen. (En muuten tiennyt, etta se on Coca-Cola tuote, ennenkuin googletin..) Sittemmin olen putsannut ja uudelleenkayttanyt pulloa todella ahkerasti, mutta ihmeekseni vedessa voi edelleen tuntea aavistuksen villivadelmaa - joskin huomattavasti heikompana kuin siina ostamassani vedessa. Varsinkin jos vesi ehtii seisoa pullossa hiukan pidempaan ja vaikka hiukan lammeta ennen juomista, vadelman maku voimistuu.
Tama ei ole mitenkaan valitus, koska se vadelmamaku on ihan miellyttava, mutta olen lahinna ihmetellyt miten se on mahdollista, etta maku on edelleen olemassa! Olen siis muutamaan kertaan jopa huolellisesti pessyt seka pullon etta korkin, koska olin matkan jalkeen tosi kipeana, enka halunnut mahd. tartuttaa itseani uudelleen, jos pulloon olisi jaanyt jotain morkoja.. Ainoa loogiselta vaikuttava selitys onkin, etta villivadelman maku on jotenkin lisatty siihen pullon muoviin...?