Viikon eka laksysessio oli pikainen, kun mulla oli viela asujen kokeilu ja pakkaaminen, ennen illan Fair City -keikkaa (josta erillinen kirjoitus..).

Aloitimme matikalla, mista oli laksyna vahennyslaskuja kolminumeroisilla luvuilla. Peruslaskut sujuvat H:lta ihan hyvin, mutta valvon kuitenkin laskemalla niita itse samalla, kun joskus harvoin han tekee pienia virheita ihan sen takia, ettei aina oikein viitsi keskittya tehtaviin.

Seuraavaksi oli iirin vuoro. Tehtavassa oli kuvia, missa kirjan hahmot suorittivat erilaisia siivoustehtavia, ja sivun ylalaidassa oli lista erilaisia verbilauseita, jotka piti kirjoittaa oikeiden kuvien alle.

Lukutehtavana oli kaksi sivua kirjoittamisesta yleensa, ja erilaisista toista, missa kirjoitetaan jotain - kirjailija, journalisti, sanoittaja, mainostekstien laatija, yms.. Lisaksi oli taas muutamia tavutettavia sanoja, mita kayttaen piti myos kirjoittaa itse keksittyja lauseita vihkoon.

Melkein unohdimme lukea paivan toisen lukutehtavan, joka kuitattiin luetuksi siihen samaan lomakkeeseen, mihin selvitin miksei H ollut ymmartanyt "The Tempest" -kirjaa. En nyt enaa muista mista aiheesta tamankertainen kirja kertoi, mutta se oli paljon helpompi H:lle, ja han osasi kirjoittaa siita lyhyen yhteenvedon lomakkeeseen.