IMG_20150910_131003.jpg

En nyt muista, tulinko jo blogittaneeksi näitä, kun yritin jossain vaiheessa, mutta blogi ei sillä hetkellä toiminut - tai blogia saattoi lukea, mutta uuden materiaalin lisääminen ei onnistunut..

Duuniviikon loppu meni kanttiinisapuskoiden varassa, kun en jaksanut herätä aamulla ruokakauppaan, enkä toisaalta viitsinyt kotimatkalla (kymppivuorosta) pysähtyä Ratoathin Centrassakaan, kun siellä on varsinkin myöhään illalla niukka valikoima.

Tuossa yllä torstain muonat, eli hain heti duuniin mentyäni aamupalan, lounaan ja välipalan kanttiinista, ennenkuin kanttiini meni kiinni. Nuo voikot ovat tosi hyviä, ja kana-wrap oli vielä parempi - aivan törkeän hintaisia, tosin..

Perjantaina menin hakemaan samaa satsia, mutta heillä ei sitten ollutkaan yhtään voikkoa jäljellä! :O

IMG_20150911_131855.jpg    IMG_20150911_165543.jpg

Koska en ollut syönyt vielä mitään, oli sitten pakko ottaa runsas ruoka-annos aamupalaksi. Otin kalaa ranskalaisten, sekavihannesten ja sipulirenkaiden kera - ja valkosipulimajoneesikastike.. Näytti hyvältä, mutta kanttiinin ruuat ovat aina joko mauttomia tai maistuvat lievästi homeelta. Nyt oltiin mauttoman puolella. Mutta nälkä kuitenkin lähti.

Loppuilta meni sitten automaattimurkinoilla, eli hain valikoiman sipsejä, pähkinöitä ja rusinoita, Oreo-keksejä, ja Kinder Bueno -patukan. Ja kahvia. Kekseistä edelleen puolet jäljellä, ja Bueno-patukka jääkaapissa. Kun on nälkä, ei vaan tee mieli makeaa.

DSC_0006b.jpg

Huomasin torstai-iltana M:n (nykyisin toisessa teamissa) pöydällä Asger-nallen, ja kävin rullaamassa paperista paidan helman alle pienen jöpöttävän yllätyksen - meillä kun on M:n kanssa samankaltainen huumorintaju.. =D

Perjantaina sitten repeiltiin, kun M ei ollut huomannut nallensa intoa, ja heillä oli ollut jotain teaminsa asiakkaita vieraanakin =D

DSC_0003c.jpg    DSC_0005c.jpg

Sitten on ihan pakko kertoa operaatio pöydänkorotuksesta.. Eli kun teamimme muutti vastikään toiseen osaan avotoimistoa, niin huomasin heti, että uusi työpöytäni on mallia lastentarha - siis aivan liian matala minulle.

Laitoin sitten emailia asianmukaiselle taholle, pyytäen korotettua pöytää. Odotin heppua paikalle parin korotuspalkin kera, jotka siis laitetaan pöydän jalkojen alle, niin että ne korottavat pöytää - helppo ja nopea asia. Mutta ei..

Em. taholta kehotettiin ensin laittamaan postia jollekin työterveysohjaajalle (tms. - en tiedä ammattinimikettä suomeksi), joten laitoin sitten viestin hänelle.

Hän sitten vastasi, ja sanoi tulevansa tapaamaan minua (puljun muutaman kilometrin päässä olevasta paikasta!) =D

Ihmiset eivät siis ilmeisesti itse tiedä, onko heidän pöytänsä liian matala tai korkea, vaan sitä varten on lähetettävä ammattilainen paikalle, arvioimaan tilanne, ja sitten joko hyväksymään tai hylkäämään anomus.. =D

Hän sitten antoi puolen tunnin aika-arvion, jolloin olisi tulossa paikalle, ja sain respasta ilmoituksen, että siellä hän nyt odottelisi, jos ehdin tavata.. =D

Oli kyllä ihan mukava ihminen, mutta oli pokassa pitelemistä, kun pyydettiin istumaan pöydän ääreen, ja sitten arvioitiin työasentoa, jne.. *reps* ... Hän tosin oli heti sitä mieltä, että pöytä tosiaan on liian matala (jee! miten osasinkin arvioida oikein moisen asian?!?), ja lisäksi hän ilmoitti, että tarvitsen jalkatuen, ja antoi muitakin ohjeita monitorien asennosta, yms.

Repeiltiin sitten porukalla myöhemmin, kun hän oli poistunut paikalta =D Ei siis hänelle, vaan yleensä tuolle prosessille..

Yllätyin, kun se jalkatuki oli paikallaan jo perjantaina, kun menin duuniin! Pöytää tosin ei ole vielä korotettu...

"Jalkapuun" vierellä patio-oven heijastuspeilikuva normiduunivaatteistani. Vain paita ja neuletakki vaihtuvat, mutta mulla on monta paria ihan samanlaisia mustia housuja.

DSC_0006.jpg    DSC_0008b.jpg

Perjantai-iltana leikkasin taas kynnet lyhyiksi - otin ensin pitkäkyntiset räpsyt, jos muistaisi laittaa ne joku päivä flickr-albumiin kynsifetisistiseuraajien iloksi =D