Aloitin vihdoinkin sen iirinkurssin, mika on roikkunut listallani lahes 20 vuotta.. Alku ei ollut kovin lupaava, kun opettaja oli myohassa (oli juuttunut motarille onnettomuuden aiheuttamaan ruuhkaan tms.), ja kun han ehti perille, han puhui aluksi pelkkaa iiria.. *gulp* Sitten han halusi testata miten paljon ryhmastamme loytyy alkeita (jos ollenkaan), joten saimme monisteet missa oli kuvia ihmisista ja satuhahmoista, seka valikoima sanoja pelkastaan iiriksi, ja niiden perusteella piti joko kirjoittaa pieni tarina tai lause.. Omani jai erittain simppeliksi Lady Gaga -lauseeksi, ja ehdin jo miettia tuliko mentya vaaralle kurssille, kun mua vaan ei kiinnosta mikaan missa ei ole ns. mitaan jarkea..

Sitten kuitenkin aloimme kasitella ihan alkeita (olla-verbia ja sen peruskayttoa, numeroita ja niiden vaikutusta sanoihin, perhetta, jne..), ja siina oli enemman jarkea kuin kaikissa aiemmin lukemissani iirimateriaaleissa yhteensa, eli kaiken kaikkiaan jai oikein hyva fiilis, ja aion kohta kirjoittaa uusiksi muistiinpanoni, mika on mulle just se osuus minka aikana opin parhaiten.

Meita on kurssilla vain seitseman (ja opettaja, joka on aika nuori nainen), joista suurin osa irlantilaisia. Hienoa, etta ryhmakoko on niin pieni!