Christmas lights and decorations Christmas lights and decorations

Koko yo meni vanhempien lahjoja paketoiden ja olohuonetta joulukoristellen. Valilla tietty luuhasin tapani mukaan Facebookissa.. =)
Laitoin taas samat valot kuin viime vuonna, tosin nyt on tuo aidin lahettama kaunis valkoinen lyhtykin, jonka laitoin tahan laptop-nurkkani viereen, missa siita voi nauttia illallakin, kun anoppi on sulkenut etuikkunan verhot ja muut jouluvalot jaavat sinne verhojen taakse. Lyhdyssa on sisalla kahden euron jouluvalosarja, ja siita tulee seinalle ihania koukerovarjoja..
Talo on viela imuroimatta, kun anoppi katsoi koko viikonlopun urheilua (huoh..), mutta koitan jaksaa tanaan.. Pitaa kayda kohta nukkumassa, ja sen jalkeen vieda vanhempieni joulupaketti postiin. Laitan siihen viela joulupaperit paalle. Yleensa olen postittanut joululahjat ilman lahjapapereita, kun menevat kuitenkin ruttuun paketissa, mutta tana vuonna tein kauniit paketit, vaikka sisalto on muuten vaatimattomampi, kun budjetti on tiukalla. Otin paketeista kuviakin, mutta en viela laittanut nettiin.
Mutta nyt nukkumaan!