Laitanpa saman kuvan tännekin (jonka postitin just Stello Blogin puolella) - siis simppeli, mutta fantastinen jälkiruoka, jota olen popsinut eilen ja tänään:
060417whiskices.jpg
Rusinat ovat lojuneet jääkaapin perällä viskissä jo marraskuun lopusta tai joulukuun alusta asti - liotin ne jouluglögiä varten, mutta tein ihan liikaa glögitarpeisiin verrattuna, ja nyt ne ovat vielä paljon parempia kuin jouluna.. Jäätelönä on Carte D'Or vanilja, joka on mielestäni parasta vaniljajäätelöä. Vaniljan maku on just sopiva, väri on houkuttelevan kellertävä, ja mikä tärkeintä, jäätelö ei ole liian makeaa (kuten esim. vuosien takainen pettymys, Mövenpick-vanilja *gag*). Jos näitä olisi joka päivä tarjolla, saattaisin jäätelöholistua muutamassa viikossa!
Jäätelöholismia voi harjoittaa myös esim. Albert Walkin (Bray) Pizzas'n'Cream-ravintolassa, jonka jälkiruokamenussa on ihania, usein alkoholipitoisia jäätelöannoksia. Eivät myöskään säästele sen alkoholin suhteen, vaan annoksen pohjalla on yleensä kunnon tujaus, jonka voi joko imaista pillillä heti alkuun, tai odotella kunnes ehtii lusikalla pohjalle asti, ja nauttia sitten tuhti jäätelönsekainen yllätys.. Mmmmm..