Costume fitting for Camelot S1 reshoot (March 2011)

Mulla oli marras-joulukuussa kolme "viimeista paivaa" Camelotin kuvauksissa, ja sarjan eka jakso on siis jo naytetty esikatseluna rapakon takana. Nyt kuitenkin kuvaavat kuusi paivaa lisaa, ja ma olen ainakin maanantaina extrana - ehka tiistainakin.
Kavin tanaan sovittamassa asuani, ja tapasin parisenkymmenta tuttua samalla =D Koska sarjan varsinaiset asut on jo varastoitu, kaytossa oli tavallista huomattavasti niukempi valikoima asuja. Niista kaikki olivat sitten mulle liian lyhyita (huomaa kuvasta farkunlahkeet..). Heilla ei ollut nyt ollenkaan saappaita (naisille), joten sovittiin etta laitan vaellusmononi, jotka kiedotaan sitten riepujen avulla piiloon. Tulee varmaan aika ison nakoiset jalat! =D Sinansa ihan kiva laittaa vaellusmonot, kun maanantaina kuvataan Lugalla'ssa, eli ulkona vuorilla.. Joku mainitsi jotain markkinoista, etta ehka siella on taas se yksi linnan kulissiporteista, tms. No, saa nahda..
Naurattaa kylla, kun tama sarja ei tunnu loppuvan ikina.. (siis kuvausten osalta) Eika se tavallaan muutenkaan lopu ikina, mutta siita enemman aikanaan..