IMG_20160711_170345.jpg

Vaikka olin koko viikonlopun kotona, ja tulin lojuneeksi sohvalla ihan tarpeeksi, sunnuntai-iltana meni silti hiukan myöhäiseksi, kun aloin katsoa futisfinaalia, sitten menin pesemään hiukset, ja palasin matsin ääreen, enkä ollut missannut mitään. (Jee, Ranska hävisi!)

Olin aamulla jo valmiiksi ihan raatoväsynyt, ja duunissa jatkoin viime viikolla aloittamaani väliaikaishommaa - autan taas samassa puuhassa mitä tein väliaikaisesti joskus huhtikuussakin. Se on aika tappotylsää..

Sitten, joskus puoliltapäivin, tuore TL tuli kysymään josko voisin toimia yhdessä toisessa hommassa lomasijaisena tämän viikon ajan.. Se nyt ei idealtaan ole ollenkaan hankalaa, mutta siihen liittyy ärsyttävän paljon hakemista, että löytyy oikeat asiat, ja vaikka omat puuhat saavat päivittäin kiipeilemään seinille ja repimään hiuksia, tekisin kuitenkin mielummin niitä omia hommia..

Huomasin taas n. kymmenen minuuttia ennen duunivuoron loppua, että kello oli jo niin paljon, ja hirmu paniikissa sulkemaan kaikkea, jne.. Sitten ihan viime minuuteilla tuli vielä email, että huomenna on tunti jotain koulutusta. No, on ainakin rennompi tunti, ja vielä iltapäivällä.

IMG_20160711_091415.jpg    IMG_20160711_162235.jpg

Ehdin jossain välissä varata pari lomapäivääkin. Piti pingata pomolta vielä vapaana olevia ma-ti / to-pe -vaihtoehtoja, ja elokuun puolelle meni.. Suurin syy siihen, etten ole saanut varattua lomia ajoissa, on Vistaprint-kalenterin puute!

Olen jo usean vuoden ajan tilannut kys. puljusta fotokalenterin, ja sen avulla kaikenlainen suunnittelu toimii hienosti. On mulla muita kalentereita, mutta niissä ei ole samanlaista tilaa tekstille tai muistilapuille, joten olen koko kuluneen vuoden ajan ollut ihan hukassa, kun olisi pitänyt suunnitella jotain. Pakko tilata taas se oma tuttu kalenteri ensi vuodelle..

Sitten vitutti, kun autokameran tarra petti, ja kamera lensi kotimatkalla kaaressa johonkin auton lattialle.. On se ihan ehjä, mutta en voi siis käyttää sitä autokamerana, jos se ei pysy paikallaan =/

IMG_20160711_163950.jpg    IMG_20160710_184656.jpg

Just kun oli ruisleipä loppunut, duunikaveri-M toi Suomi-tuliaisia =D

Jääkaapissa olisi kylmäsavulohtakin vielä.. (Lohivoikkokuva otettu eilen illalla..)

IMG_20160711_180220.jpg

Jumituin duunin jälkeen taas katsomaan sekalaisia remppaohjelmia, ja satuin näkemään uudelleen yhden vanhan jakson 60 Minute Makeover -ohjelmaa.

Kys. jaksossa vitutti ihan urakalla, kun olohuoneessa oli KAASUtakka, ja (naispuolinen) designer pinosi sen viereen valtavan pinon polttopuita.. Siis oikeesti..

Kaasutakka siis toimii kaasulla, eikä varsinaisesti polta mitään muuta kuin sitä kaasua. Eli esim. Bray'ssa on kaasutakka, ja ne takkahiilet hehkuvat oranssina kun takka on päällä, ja toki kuumuus on ihan vastaava kuin "oikeassa" takassa, mutta jos sinne tunkisi jotain polttopuita, niin seuraavaksi sitten palokuntaa paikalle, jne..

Eli tosi riemuidioottimainen design-elementti, pinota halkoja seinän täydeltä, keräämään pölyä ja hämähäkkejä..

Huomenna menen duunista suoraan korjaamolle, kun Esmeralda on muutaman päivän kuulostanut hiukan mopedimaiselta, ja pakoputkessa saattaisi olla taas reikä..