DSCN6164-normal.jpg

Caran tarina oli tänään viikonlopun Heraldissa, eli samassa kolumnissa, missä oli viime marraskuussa juttu Thatsitistakin, kun hänellä oli ne kulumahaavat jaloissa (jotka ovat sittemmin täysin parantuneet).

DSCN6098-normal.jpg    DSCN6109-normal.jpg

On todella hankalaa, kun on kissoja kahdessa eri osoitteessa.. En missään nimessä voi viedä Caraa Bray'n taloon, joten Caran on asuttava uudessa kodissa. En myöskään voi vielä tuoda Thatsitia ja Pushya uuteen kotiin, kun en ole ehtinyt viimeistellä kissatarhan verkotusta (tarvitsen rullan siimaa, yms.), eikä ole vielä varaa "sisustaa" kissatarhaa - sinne pitäisi ainakin saada vaikka tekonurmikkolattia, tai jotain sellaista, kun soralattia ei olisi mukava kissoille.

Viikkorytmi on nyt ollut sellainen, että olen aina pari yötä uudessa kodissa, ja sitten 1-2 yötä Bray'ssa. Alkuviikosta Cara joutui palaamaan (Bray'hin) klinikalle pariksi yöksi, vain sen takia etten voinut jättää häntä yksin uuteen kotiin, ja itse jouduin olemaan ne pari yötä Bray'ssa. Hän on onneksi tosi hyvä automatkustaja - nokostelee kiltisti korissaan, ja hiukan miukuu vain kun koria kannetaan, tai jos pysähdytään johonkin toviksi.

Viime yönä Cara oli ekaa kertaa yksin kotona, kun olin Bray'ssa, mutta vuokraemäntä kävi illalla ja aamulla katsomassa ja ruokkimassa, ja ihan hyvin meni.

DSCN6140-normal.jpg    DSCN6141-normal.jpg

Mulla on huono omatunto Thatsitin ja Pushyn takia, kun en voi nyt viettää enempää aikaa heidän kanssaan.. Huomaan Bray'ssa ollessani, että heilläkin on ollut Mamaa ikävä. Thatsit haluaisi olla melkein koko ajan sylissäni, ja Pushykin hilluu siinä ympärillä..

Eilenkään ei jäänyt heille kovin paljon aikaa, kun olin vielä viimeistä päivää myöhäisemmässä duunivuorossa, joten pääsin kotiin vasta 15:30, jonka jälkeen ajoin pienen landebensiksen kautta uuteen kotiin, ruokin Caran, vietin hetken hänen seuranaan, kirjoitin lappuja vuokraemännälle (Caraan liittyen), ja ajoin sitten Bray'hin, missä ehdin just ja just ruokkia muut kissat ja sylitellä tovin Thatsitia, kun uk rimpaisi, että kuvaukset olivat ohi, ja tulisi poimimaan mut mukaan, kun oltiin sovittu että tavattaisiin illalla.

Hilluttiin sitten satamassa ja Seafrontilla, ja käytiin Harbour Bar'issakin, missä oli ihan liikaa porukkaa mun makuuni. Ei se ole enää se sama paikka kuin ennen, vaan kaikki (paitsi vanha baari ja snug) on rempattu, henkilökunta on vaihdettu (paitsi Paul), ja se on nyt muutenkin jotenkin "trendikkäämpi", mikä tietty on selkeästi toimiva asia business-kannalta, mutta haikeaa, kun se vanha Harbour Bar -fiilis on kokonaan poissa..

DSCN6150-normal.jpg

Räpsittiin paljon kuvia - tai enimmäkseen uk räpsi, uudella kamerallaan, joten ne kuvat ovat nyt hänen kamerassaan, kunnes ehditään nähdä niin että saan ne siirrettyä laptopilleni. Tuossa alla olevan kuvan minusta hän otti puhelimellaan ja sain sen sitten kuvaviestinä omaan puhelimeeni.

140627_seafront_sms-normal.jpg    DSCN6152-normal.jpg

Yritin vielä myöhemmin katsoa elokuvaa, mutta aloin nukahdella, ja sitten digiboxiin tuli joku vika, jota en jaksanut alkaa selvittelemään, niin siirryin sitten ullakolle nukkumaan.

Aamupäivällä kävin ostamassa muutaman Heraldin (Cara-jutun takia), ja iltapäivällä ajoin taas uuteen kotiin.

DSCN6155-normal.jpg

Huomenna en ajatellut mennä minnekään, vaan nukun varmaan pitkään (Cara jaloissani) ja lojun ehkä koko päivän sohvalla, telkkaria katsoen ja Caran kanssa jutellen. On ollut sen verran kiireiset pari viikkoa, että on univelkaa ja tarvetta vaan olla.